Jang – južnokorejske omake za zdravje in dolgo življenje
Vinar Matjaž Babič: Refošku moramo povrniti nekdanji sloves
Najboljše je iz Ljubljane. In kaj je potrebno za dobro kislo zelje?
Globalna uspešnica iz sedmih sestavin
Vino meseca
Rebula linije Krasno 2022
intervju
Bogdan Mak, kmetovalec: Konoplja se še kar povezuje z narkomani
Kitajska specialiteta
Piščanec za Trumpa
Ocena gostilne
Restavracija Dveri Pax: Slovenski odgovor avstrijskim restavracijam ob meji
Visoka kulinarika
Za razvajanje brbončic: Michelinove zvezdice na naši meji
Verjetno najbolj dodelan prenosni projektor
Razstava v Šenčurju
Reportaža: Razglasitev samostojnosti Slovenije s 1289 figuricami
Črno-belo
Februar nekoč: Na svečana so se lesketale sveče
Dobre zgodbe Evrope
Koprska obala spreminja podobo
V spomin
Tomaž Tozon: Iskreno petje je bližnjica k sreči
Slovenci razkrili, kako se z vonjem sporazumevajo snežni leopardi
INVENTURA
Iskrica Nedeljskega: Nekaterim poplavljencem je končno posijalo sonce
AMAZONIJA
(VIDEO) Domorodca učili uporabljati vžigalnik
numerologija
Poglejte, kateri datumi v letu 2025 so najprimernejši za zaroko
RAZMISLEK
Nova domneva: je na Zemlji res vse manj oblakov, ki hladijo površje?
Gostilna Kekec: Največji florentinec in naše najboljše palačinke
Veganska kuharica
Barbara Radojlovič: V veganskih jedeh ne iščemo mesnih okusov
sit fit
Recept: Čili con carne oziroma odličen mesni čili s papriko in fižolom
colcannon
Sveta preproščina ali krompirjev pire po irsko
Unescova zaščita
Maniokin kuskus kot simbol družabnosti in tradicije
bolezen grenkega raka
Požrešno modro rakovico napada parazit
Ocena gostilne
Die Weinbank v Ernovžu: Največ, kar lahko dobite na Štajerskem
okusen recept
Zdrava zelenjava, ki ščiti pred številnimi boleznimi
Ocena gostilne
Hiša Pod Gradom: Slovenska gostilna ali še ena turistična past
Vino
Ekstremni letniki prinesejo dobre rezultate
Unescova zaščita
Fäbod in seter: švedske in norveške planšarske kmetije
sit fit
Recept: V pečici pečen riž z zelenjavo in sirom
Gastronomska posebnost
Gosta in bogata grahova čorba

NASVET
Dilema: ali je zamrznjena hrana kakovostna in priporočljiva za nakup?
Če imamo v mislih sadje ali zelenjavo, potem so alternative iz zamrzovalnika lahko dobra izbira.
Kitajska specialiteta
Piščanec za Trumpa
Testenine
Globalna uspešnica iz sedmih sestavin
sit fit
Recept: V pečici pečen riž z zelenjavo in sirom
Gastronomska posebnost
Gosta in bogata grahova čorba
Recept: Čili con carne oziroma odličen mesni čili s papriko in fižolom
colcannon
Sveta preproščina ali krompirjev pire po irsko
SIT FIT
Recept: Enostavni jogurtovi bejgli oz. okrogle štručke
Knapovska jed
Ste že pripravljali grenadirmarš, vojaško bombo ogljikovih hidratov?
Recept
Kremna lečina omaka s polento
Predlog
Kaj bomo danes jedli: Pljučna vseh pljučnih
IDEJA ZA KOSILO
Madžarska ribiška juha, svinjska ribica v testu in čokoladna rulada
Ocena gostilne
Restavracija Dveri Pax: Slovenski odgovor avstrijskim restavracijam ob meji
Ocena gostilne
Hiša Pod Gradom: Slovenska gostilna ali še ena turistična past
Ocena gostilne
Gostilna Kekec: Največji florentinec in naše najboljše palačinke
Ocena gostilne
Die Weinbank v Ernovžu: Največ, kar lahko dobite na Štajerskem
Avstrija ima 82 restavracij z Michelinovimi zvezdicami. Kje so najbližje?
ocena gostilne
Gostilna pri Zgornjem Kirnu: Prijazna klasika pod Krimom
Moderna kuhinja
Najboljša picerija na severu – i Tigli
Po domače
Gostilna Pri lipi Maribor: Pri najboljši pohani kuri na Štajerskem
Ocene gostiln
Leskovački dvor: Mali Leskovac za Bežigradom
Ocena gostilne
Harry’s Piccolo: Zadnja večerja na najlepšem tržaškem trgu
pregled
Spremembe na gostinskem trgu: Odprti, zaprti in prenovljeni lokali
Vino meseca
Rebula linije Krasno 2022
intervju
Bogdan Mak, kmetovalec: Konoplja se še kar povezuje z narkomani
Visoka kulinarika
Za razvajanje brbončic: Michelinove zvezdice na naši meji
Unescova zaščita
Jang – južnokorejske omake za zdravje in dolgo življenje
Vinar Matjaž Babič: Refošku moramo povrniti nekdanji sloves
Prehrana
Najboljše je iz Ljubljane. In kaj je potrebno za dobro kislo zelje?
Unescova zaščita
Fäbod in seter: švedske in norveške planšarske kmetije
Veganska kuharica
Barbara Radojlovič: V veganskih jedeh ne iščemo mesnih okusov
Unescova zaščita
Maniokin kuskus kot simbol družabnosti in tradicije
bolezen grenkega raka
Požrešno modro rakovico napada parazit
Dobiček ni v prvem planu
Uspeli z gibanico iz »prekmurske pistacije«
Prijava
Še nimate računa? Ustvarite račun
×