Polnoletni jutranji program

Kot smo izvedeli na instagramu, gledalci pa najbrž tudi v živo, jutranji oziroma dopoldanski program nacionalne televizije praznuje osemnajst let. Ustvarjalci programa Dobro jutro, ki nas je skozi leta poleg mnogih življenjskih modrosti učil o kuhanju, blagodejnih lastnostih zelišč in nas seznanil s konceptom obrazne joge, jubilej praznujejo tudi z baloni. Objektivu sta se takole nasmejala voditelja David Urankar in Špela Močnik, ki bosta gledalce skupaj z drugimi snovalci navsezgodaj zagotovo še naprej izobraževala o različnih področjih življenja.

Tanja Skaza vsem privošči srečo

Tanjo Skaza je javnost spoznala kot podjetnico na čelu Plastike Skaza, trenutno pa se s predavanji in knjigo posveča predvsem osebni rasti. Ljudem svetuje, kako stopiti na pot osebnega in poslovnega uspeha, to pa ob mnogih plačljivih predavanjih in knjigi počne tudi prek svojega profila na instagramu. Tam zasledimo mnogo motivacijskih izrekov, med drugim nazadnje misel, da si prav vsi ljudje na svetu zaslužimo srečno in lepo življenje. Ne omenja, da k temu prispeva udobna finančna situacija, svetuje pa, da naj srečo dosežemo tako, da več sprašujemo in manj domnevamo. Domnevamo, da so takšna dejanja za blagostanje zaslužna tudi v njenem primeru.

Lepa afna v karanteni

Najslavnejša domača spletna vplivnica Lea Filipović, znana predvsem kot Lepa afna, se je prejšnji teden odpravila na križarjenje po Mediteranu. Tam se je nepričakovano znašla v težavah, saj so ladjo z več kot šest tisoč potniki zaradi suma okužbe s koronavirusom v italijanskem pristanišču zadržali v karanteni. Spletna zvezdnica je sledilce sproti obveščala o dogajanju, ki se je nazadnje izkazalo za lažni alarm, na koncu pa objavila še svojo fotografijo z ladje in se potovalni agenciji po koncu domnevno sponzoriranega potovanja zahvalila za »novo izkušnjo«.

Naj koronavirus ne pokvari razpoloženja

Koronavirus je vsaj deloma zaznamoval potovanje še eni slavni Slovenki. Kuharska mojstrica Ana Roš je bila namreč na službenem potovanju na Tajskem. Pod fotografijo iz Bangkoka, kjer se je po ulicah vozila z zaščitno masko, se je na instagramu razpisala o pozitivni izkušnji in novem kuharskem znanju, omenila pa je še, da so zaradi izvrstne hrane vsi sodelujoči pridobili nekaj kilogramov. Za konec je kuharska zvezdnica svojim sledilcem in tajskim kolegom še svetovala, naj ne pustijo, da bi jim koronavirus pokvaril razpoloženje.

Raperji na belem konju

Izvajalci slovenskega rapa, ki se z Nipkejem na čelu združujejo v kolektiv Dravle records, so se pri snemanju nove skladbe in videospota z naslovom Ubijalci sanj povezali še s člani priljubljene zasedbe Matter ter evrovizijskim duetom Zala in Gašper. Skupaj so v ljubljanskem blokovskem naselju posneli videospot distopičnega videza, kjer med drugim vidimo mračnjaške like v temnih haljah, ki najbrž ponazarjajo že omenjene ubijalce sanj, med drugim pa celo Nipkeja, ki ob priložnosti po ljubljanskem naselju jezdi na belem konju.

Energetska terapevtka se v ljubezni razdaja

Energetska terapevtka Elena Sofia Seničar poleg energetskih terapij in prodaje kristalnih zvončkov, ki prinašajo ljubezen in srečo, rada govori o energetski situaciji med znanimi Slovenci in v politiki, zasebno pa je poleg vsega privržena predvsem dvorjanski estetiki. Poleg krinolin in stilsko ustrezne pričeske sta tokrat s partnerjem posnela tudi nekaj fotografij ob kočiji baročnega sloga. Seničarjeva se je ob priložnosti razgovorila o ljubezni, za katero je sodeč po fotografiji tudi v resnici velika strokovnjakinja. Da bi imeli uspešne odnose, moramo biti manj osredotočeni nase in več na želje partnerja. Morda si je fotografiranje ob kočiji torej zaželel prav on.