Tanja Ribič pogreša Brangelino

Še pred oskarjevskim večerom, ko so prestižno nagrado za igro prvič podelili Bradu Pittu, se je druženja z igralcem in njegovo nekdanjo soprogo Angelino Jolie ponovno spominjala Tanja Ribič na instagramu. »Dobri stari časi… imela sem rada oba,« je pod fotografijo v angleščini zapisala igralka, ki ob razvpiti in medijsko umazani ločitvi očitno ni stopila na nikogaršnjo stran. Vendarle je izrazila obžalovanje – na objavi je označila nekaj neuradnih profilov, ki so jih igralcema ustvarili oboževalci, in dodala ključni besedi »brangelina« ter »nevermore«, po naše nikoli več.

Savina Atai Grka zamenjala z Američanom

Kdor vsaj z zmernim zanimanjem spremlja življenje in delo najpopularnejše domače gurujke hormonske joge Savine Atai, je najbrž ujel novico, da se je nedavno razšla z dolgoletnim partnerjem s Krete in se že zaročila z Američanom Garretom, avtorjem knjig o osebnostni rasti. Med drugim je tabloidom kot enega od razlogov za spremembo navedla osebno razsvetljenje, da ji ni namenjeno rojevati otrok na Kreti. Savina v vsakem primeru navdihuje naprej – pod fotografijo z instagrama, na kateri se sveti v zlati barvi, je te dni pisala o moči polne lune, še naprej pa intenzivno oglašuje tudi kozmetiko za intimno nego.

Challe Salle s še eno legendo

Zdaj že legendarni domači izvajalec Challe Salle je te dni na instagramu objavil fotografijo v družbi še ene legende. Pridružil se mu je slavni srbski pevec Mile Kitić, ki kljub letom dokazuje, da se lahko stilsko še vedno prilagodi mlajšim generacijam. Oseminšestdesetletni turbofolk izvajalec, slaven po uspešnicah, kot sta Šampanjac in Plava ciganko, se je s Challetom Salletom srečal v ptujskem nakupovalnem središču, kjer sta nastopila na kurentovanju, ki bo ob spremljavi glasbenih nastopov njunega ranga potekalo vse do pustnega torka konec meseca. Pride tudi Severina.

Heleno Blagne skoraj pojedel morski pes

Helena Blagne nas prek instagrama še naprej obvešča o dogajanju na počitnicah, ki jih letos preživlja na tajskih otokih. Večinoma jo občudujemo na plažah in nazadnje je objavila fotografijo lebdenja v vodi na eni najznamenitejših – tisti na otoku Ko Phi Phi Leh, ki je pred dvajsetimi leti zaslovela zaradi Leonarda DiCapria in filma Plaža. To pa še ni vse, saj je pevka med drugim omenila, da jo je med kopanjem skoraj pojedel morski pes. Na srečo so se oglasili zaskrbljeni sledilci, ki jim je nato pojasnila, da se je seveda samo šalila.

Tanjo Žagar likanje zabava

Težko si predstavljamo, da se slavna in polno zaposlena pevka, kakršna je Tanja Žagar, sama loteva duhamornih gospodinjskih opravil, še najmanj zamudnega likanja oblačil. Očitno je kljub vsemu tako, saj je te dni objavila fotografijo z likalnikom, na kateri je kot običajno videti odlično razpoložena. Kombinacija starševskih, gospodinjskih in profesionalnih obveznosti za Žagarjevo očitno ni prehud zalogaj, saj je fotografijo prizora, kjer se sodeč po velikosti oblačila spopada z majico svojega partnerja Mikija Šarca, poimenovala kar »likalnik party«.

Vili Resnik tudi za objektivom

Znameniti popevkar Vili Resnik je človek, ustvarjen za življenje pred kamero in na odru, v zadnjih letih pa je večkrat namignil, da ga zanima tudi pogled izza objektiva. Lotil se je namreč ljubiteljskega fotografiranja, največkrat prizorov v naravi. Tokrat nam je na instagramu ponudil redko posneti prizor – posnetek med lastno fotografsko akcijo. Kot lahko razberemo, Resnik uporablja manjši, a prav gotovo dovolj zmogljiv aparat, navdihnilo pa ga je dogajanje na strunjanski plaži, kjer mimoidoči občasno morda zalotijo celo tamkajšnjega najslavnejšega prebivalca Jana Plestenjaka.