Medsestrska pomoč

Sodeč po videnem je nacionalka letos več kot polovico proračuna za izbor evrovizijske popevke namenila preobrazbam Klemna Slakonje, ki se je ob priložnosti našemil v prav vsakega od petindvajsetih dosedanjih predstavnikov. Med drugim tudi v vse tri člane zasedbe Sestre. Eden od njih je danes strokovnjak za ličenje Emperatrizz, ki je sam poskrbel za letošnje preobrazbe, za spomin pa sta skupaj posnela še selfi.

Vplivnice za dostavo kitajske hrane

Vplivneži na instagramu za plačilo pripravljajo promocijske objave z najrazličnejšimi izdelki in storitvami, od kozmetike, oblačil pa vse do sintetičnih odej in celo zdravil. Opazili smo, da nekateri od njih reklamirajo celo dostavo hrane – na primer Lana Briški, vzhajajoča zvezda slovenskega youtuba, kjer razmišlja o modi, lepoti in nenavadnih zmenkih z zasledovalci. Lana Briški je tokrat pohvalila dostavljalca hrane, ki ji je prinesel obrok po kitajsko. Pravi, da je dostava včasih nujna, saj zaradi izpitov na fakulteti pozabi kuhati in jesti.
View this post on Instagram

Kitajska, sushi, mehiška?🤤♥️ • Ko zaradi celodnevnega snemanja ali pa zaradi izpitnega obdobja pozabim na hrano in kuhanje, zadnja leta naročam pri @ehrana.si 🔝 • 👉 slovenski spletni portal za enostavno in hitro naročilo hrane na dom 👉 z izbiro 200 restavracij po Sloveniji 👉 tudi na študentske bone!! 👉 preko mobilne aplikacije ali spletne strani • ❗S kodo LANA2 prejmeš dvakrat dve brezplačni dostavi (vpiši jo pod rubriko "promo code". Velja pri naročilu preko LIVE DOSTAVE in predhodnem plačilu s kartico)❗ • P.S.: moja priporočila~ sushi iz Moysushi, TLOFT, Sushi & Wok. Riževi rezanci na vse načine iz Halo Shaolin🙌 #ehrana #ehranalive #dostavahrane #ehranadostava #sushilover #foodie #moysushi

A post shared by Lana Briški (@lanabriski) on

Ana Soklič pela za monaškega kneza

Minuli konec tedna smo izbrali letošnjo slovensko predstavnico na Evroviziji, to je postala vokalistka in glasbenica Ana Soklič, o kateri smo med drugim zelo hitro izvedeli, da jo v življenju vodi Jezus Kristus. Kmalu po zmagi je na svojem instagramu začela objavljati tudi pretekle utrinke in tako smo izvedeli, kako bogato kariero ima v resnici že za sabo. Kljub zmagi na Emi je konec tedna namreč objavila več posnetkov z lanskega pevskega nastopa v Monte Carlu, kamor so jo povabili organizatorji dobrodelnega dogodka pod pokroviteljstvom kneza Alberta.

Bineta Volčiča najela znamka mačje hrane

Mačja hrana ima zaradi svoje nišne ciljne publike omejen medijski doseg v Sloveniji, kar pa ne pomeni, da se določene znamke ne trudijo stopati v ospredje. Prejšnji teden so pri eni od priljubljenih znamk mačje hrane na primer organizirali gala večerjo za izbrane spletne vplivneže in novinarje, kuhal pa jim je kar Bine Volčič osebno. Malce nas je zmedlo, da se mačjo hrano promovira s kuhanjem večerje ljudem, zato smo se morali v drobnem tisku na instagramu Bineta Volčiča prepričati, da so novinarjem kljub vsemu pripravljali hrano za ljudi in ne konzerv za mačke, pa naj bodo še tako izvrstne, kot obljubljajo TV-oglasi.

Za pust se najraje našemi v sebe

Televizijska voditeljica in novinarka, v davnih časih pa legendarna napovedovalka vremena Danica Lovenjak se je v pustnem času opremila zgolj z diskretnimi cvetličnimi lasnimi dodatki. »Tudi za pusta sem najrajši v svoji koži… v družbi kamelij,« pravi Lovenjakova na fotografiji z instagrama, kjer lahko vidimo, da se je s kamelijami okrasila za snemanje svoje TV-oddaje. Od značilnih pustnih pojavov pa sicer pogosteje reklamira krofe iz slaščičarne na Trubarjevi cesti v Ljubljani.

Petintrideset let Davida Urankarja

Televizijski voditelj jutranjega programa in v prostem času zaželeni maneken David Urankar je dopolnil petintrideset let, smo izvedeli na njegovem instagram profilu. Sicer že rahlo osivel, a prav zato priljubljena izbira za snemanje oglasov, je Urankar ob rojstnem dnevu nazdravil s sledilci, in sicer v znameniti pozi Leonarda DiCapria iz filma Veliki Gatsby. Da je oponašal Di Capria, ni naše ugibanje, fotografijo je namreč objavil pod angleškimi ključnimi besedami »Poza Di Capria«, »Di Caprio«, »Leonardo Di Caprio« in seveda »manekenski cilji«.