Regina še vedno kot v najlepših sanjah

Regina Kogoj, tista evrovizijska predstavnica, ki nas je v devetdesetih zastopala z ljubezensko odo Dan najlepših sanj, je na instagramu pokazala, da sanje še trajajo. Ljubezen je pri Kogojevih še vedno na meniju – kot nam je pokazala na objavljeni fotografiji, ji soprog pripravlja zelenjavne malice v obliki cvetlice. »Tako malo je treba, pa tako veliko lahko pove. Takole me je moj dragi razveselil,« je na instagramu pod fotografijo bučke z limono, feferoni in češnjevim paradižnikom na dan zaljubljencev poročala Regina. Zelenjavna predjed je vsekakor lična, vseeno pa upamo, da se je soprog v nadaljevanju izkazal še s kakšnim krepkejšim obrokom.

Čuki že preklopili na poletni čas

Na instagram profilu zasedbe Čuki smo se nedavno seznanili, da fantje spadajo med tiste, ki so nad zimsko sezono že obupali, pa četudi vremenoslovci napovedujejo še kakšno pozebo. Da so že preklopili na poletje, izražajo z novimi mornarskimi majicami in kapitanskimi čepicami. »Ali nas sploh prepoznate?« nas na instagramu sprašujejo Čuki, ki bodo prihajajoče tople dni nedvomno pospremili s kakšno sezonsko ustrezno glasbeno novostjo v slogu popevk Mi gremo pa na morje ali njihove alternativnejše klasike Poletna.

View this post on Instagram

A nas sploh prepoznate?🍩🎭

A post shared by ČUKI🦉 (@skupina_cuki) on

Jernej Kuntner je na kolagenu

Igralec in režiser animiranih filmov Jernej Kuntner je na novo aktiviran uporabnik instagrama, k temu pa tudi v njegovem primeru spada promoviranje različnih izdelkov. Tako smo poleg kratkih igranih posnetkov, ki jih snema za izbrana podjetja, v zadnjem času zasledili tudi fotografijo, na kateri nam priporoča kolagen. »Kolagen za kolen,« se šali Kuntner, ki je k fotografiji iz neznanega razloga priložil še ključne besede za znamke avtomobila. Vse tiste, ki si želijo Kunterjevega mladostnega videza, bo nasvet za uživanje kolagena gotovo prepričal.

Jure Godler preizkusil modne škornje

Televizijski voditelj Jure Godler ima od nedavna dvojno službo. Na Planet TV so mu poleg satirične oddaje namreč zaupali še vodenje najslavnejšega kviza, ob tem pa velja omeniti, da je vse bolj aktiven tudi na družbenih omrežjih. Na njegovem instagramu smo tako zasledili fotografijo, na kateri preizkuša uporabnost modnih gumijastih škornjev znamke Hunters. Sodeč po izrazu so blatno izkušnjo uspešno prestali, gotovo pa je to vedel že vnaprej – če so škornji dovolj dobri za britansko kraljevo družino, nedvomno zadostijo tudi potrebam Jureta Godlerja.

Ana Tavčar rada tudi bere

Televizijska voditeljica najodmevnejšega jutranjega programa Ana Tavčar je vsestransko kulturno aktivna, se sproti učimo iz njenega profila na instagramu. Vemo že, da rada poje in da se sprošča ob dolgih urah igranja klavirja, zdaj pa nam je sporočila še, da rada bere. »Branje ti lahko reši življenje,« je zapisala v angleščini, sledilcem pa vseeno pozabila sporočiti, katero knjigo bere.

Strokovnjakinje za medosebne odnose

Medosebni odnosi so poleg stanja slovenskega zdravstva in izbora za Evrovizijo tisto področje, na katerem se večina počuti suverena in o tem rada razlaga drugim, tudi javno. Tako sta se v televizijski oddaji Danice Lovenjak, večinoma posvečeni tedenskemu pregledu domače tabloidnega dogajanja, prejšnji teden oglasili znamenita terapevtka Veronika Podgoršek in televizijska voditeljica Jasna Kuljaj, vse tri pa so gledalcem ponudile svoje razmišljanje o sodobnih ljubezenskih odnosih.