Dnevnik.si
Naroči

 

Nedeljski Dnevnik


 

Verjetno ni Slovenca, ki ne bi poznal Nedeljca, saj najbolj bran tednik v državi vsako sredo prebere kar četrtina Slovencev ... In verjetno ni podjetja, ki ne bi vedelo, kaj pomeni imeti več kot 100.000 lojalnih strank – toliko ima namreč stalnih naročnikov.

Nedeljski dnevnik je časopis, ki ga s svojimi predlogi in komentarji uredništvu v veliki meri soustvarjajo bralci in bralke. Zato so v tesnem in domačnem odnosu s svojim časopisom; odzivajo se na zgodbe o sreči in žalosti, domu in družini, življenju in zdravju, igri in športu, živalih, rastlinah ...

Tatjana Tanackovič, odgovorna urednica
E-pošta: tatjana.tanackovic@dnevnik.si

Redne priloge Nedeljskega dnevnika

Pilot


 

Pilot, ki izhaja kot redna priloga časnikov Dnevnik in Nedeljski dnevnik v nakladi 200.000 izvodov, je najbolj bran tiskani medij na Slovenskem.

Priloga, ki jo gledalci televizijskih in poslušalci radijskih programov po vsej Sloveniji vzamejo v roke tudi po večkrat na dan in jo listajo vse dneve v tednu, je nadvse zanimiva priložnost za iskalce učinkovitega oglasnega prostora. S privlačno zasnovo vsebin in ugodno ceno oglasnih površin so njegove prednosti na trgu največkrat kar izrazite. Največji doseg med slovenskimi bralci zagotavlja želeni odziv!

Damjan Franz Lu, odgovorni urednik
E-pošta: damjan.franz@dnevnik.si

Moj dom


 

Kako začeti gradnjo, kdaj se lotiti vzdrževanja, s čim si opremiti dom? Kje si postaviti streho nad glavo in kam po skrivnosti udobja, ki ga ponuja naš čas? Kako postati gospodar?

Na ta in podobna vprašanja odgovarja štirinajstdnevna priloga Moj dom. Moj dom, zakladnica nasvetov za začetnike in izkušene mojstre ter bogat vir zamisli za mnoge, ki iščejo tehtne napotke in ustrezno strokovno pomoč, sodi med tiskane medije z največjim številom bralcev v državi.

Nika


 

Nika je namenjena sodobni ženski, ki je danes pogosto razpeta med poklicno življenje, družino in dom, zato nikakor ne želi po nepotrebnem izgubljati svojega dragocenega časa, ki ga rada nameni tudi sprostitvi in zabavi. Priloga Nika ji ustreza zato, ker ponuja privlačne, aktualne in raznolike sodobne teme, ki se raztezajo od socialnih do zdravstvenih, psiholoških, lepotnih, modnih, kulinaričnih, zabavnih …, zato po Niki rad seže tudi marsikateri moški.

Zdrava Nika


 

V Zdravi Niki se trudimo ponuditi najboljše, najnovejše informacije o storitvah in izdelkih za zdravo življenje. S tem želimo vplivati na ohranitev ali izboljšanje zdravstvenega stanja naših bralcev. Ozaveščamo jih in jim svetujemo.

Kakovost priloge še naprej, poleg naših novinarskih prispevkov, ohranjamo s prispevki zdravnikov, ki poskrbijo za dodatno kredibilnost in težo.

Naroči

 


Aplikacija tednika Nedeljski dnevnik


Uživajte ob prebiranju digitalne izdaje najbolj branega slovenskega tednika, Nedeljskega dnevnika in njegovih prilog. Aplikacija ponuja pregled tiskane izdaje tednika Nedeljski dnevnik ter prilog Pilot, Moj dom in drugih. Branje je možno v grafičnem ali tekstovnem načinu (kot na spletu). Na voljo so tudi arhivske izdaje tednika Nedeljski dnevnik od avgusta 2019 dalje. Ko izdajo prenesete s spleta, se fizično shrani na vašo napravo in tam ostane, dokler je ne izbrišete. Po prenosu izdaje za branje časopisa ne potrebujete več spletne povezave.

Naročnina na tiskano izdajo Nedeljskega dnevnika vam omogoča brezplačen, neomejen dostop do vsebin v mobilni aplikaciji Nedeljski. Po prenosu aplikacije na telefon ali tablico vpišite internetno kodo, ki jo najdete na računu za naročnino. Pomembno ‒ v sklopu ene naročnine lahko do vsebin v mobilni aplikaciji brezplačno dostopata dva uporabnika.

      GooglePlay


      App-store

Izpolnite naročilnico.