Dnevnik.si
Naroči

Nedeljski Dnevnik


 

Verjetno ni Slovenca, ki ne bi poznal Nedeljca, saj najbolj bran tednik v državi vsako sredo prebere kar četrtina Slovencev ... In verjetno ni podjetja, ki ne bi vedelo, kaj pomeni imeti več kot 100.000 lojalnih strank – toliko ima namreč stalnih naročnikov.

Nedeljski dnevnik je časopis, ki ga s svojimi predlogi in komentarji uredništvu v veliki meri soustvarjajo bralci in bralke. Zato so v tesnem in domačnem odnosu s svojim časopisom; odzivajo se na zgodbe o sreči in žalosti, domu in družini, življenju in zdravju, igri in športu, živalih, rastlinah ...

Tatjana Tanackovič, odgovorna urednica
E-pošta: tatjana.tanackovic@dnevnik.si

Sociodemografska struktura in indeksi

Redne priloge Nedeljskega dnevnika

Pilot


 

Pilot, ki izhaja kot redna priloga časnikov Dnevnik in Nedeljski dnevnik v nakladi 200.000 izvodov, je najbolj bran tiskani medij na Slovenskem.

Priloga, ki jo gledalci televizijskih in poslušalci radijskih programov po vsej Sloveniji vzamejo v roke tudi po večkrat na dan in jo listajo vse dneve v tednu, je nadvse zanimiva priložnost za iskalce učinkovitega oglasnega prostora. S privlačno zasnovo vsebin in ugodno ceno oglasnih površin so njegove prednosti na trgu največkrat kar izrazite. Največji doseg med slovenskimi bralci zagotavlja želeni odziv!

Damjan Franz Lu, odgovorni urednik
E-pošta: damjan.franz@dnevnik.si

Sociodemografska struktura in indeksi

Nika

Živahna, še vedno mlada in z vsakim dnem bolj privlačna - taka je Dnevnikova Nika, v kateri si sodobna ženska išče prijetno družbo v trenutkih sprostitve.

Rubrika Modna smernica je nadgrajena s tedenskim 'stajlingom blagovnih znamk', ki jih je moč kupiti pri nas. Ob tem pa uredništvo spremlja vse domače in tuje modne dogodke, pri čemer sodeluje s Tejo Hegeduš, ki ureja tudi mesečno sobotno prilogo Dnevnika Gloss Express. V intervjujih se predstavljajo ženske in moški, ki tako ali drugače oblikujejo slovenski medijski ter poslovni svet. Ohranjajo se rubrike Zdravje, Psihologija in Portret uspešnih žensk. Te bo uredništvo iskalo v različnih gospodarskih in družbenih krogih. Še naprej pa bosta bralke razveseljevala tandem Lucu/Žavbi (Družabna kronika) in britanski dopisnik Brane Kastelic, ki z rubriko Horizontalne ljubezni k branju 'ženske' priloge pritegne tudi moške bralce.

Nika izhaja ob sredah, kot redna štirinajstdnevna priloga časnikov Dnevnik in Nedeljski dnevnik.

Vesna Levičnik, odgovorna urednica
E-pošta: vesna.levicnik@dnevnik.si

Sociodemografska struktura in indeksi

Moj dom


 

Kako začeti gradnjo, kdaj se lotiti vzdrževanja, s čim si opremiti dom? Kje si postaviti streho nad glavo in kam po skrivnosti udobja, ki ga ponuja naš čas? Kako postati gospodar?

Na ta in podobna vprašanja odgovarja štirinajstdnevna priloga Moj dom. Moj dom, zakladnica nasvetov za začetnike in izkušene mojstre ter bogat vir zamisli za mnoge, ki iščejo tehtne napotke in ustrezno strokovno pomoč, sodi med tiskane medije z največjim številom bralcev v državi.

Izide vsako drugo sredo v Nedeljskem dnevniku. Dostopen tudi na spletni strani http://mojdom.dnevnik.si

Miran Kump, odgovorni urednik
E-pošta: miran.kump@dnevnik.si

Sociodemografska struktura in indeksi

Doktor24


 

Priloga Doktor je redna mesečna priloga tednika Nedeljski dnevnik.

Vsebina revije je zanimiva za bralca, ki želi aktivno in zdravo živeti. Ki je radoveden, ga zanimajo novosti in ki se zaveda, kako zdravje vpliva na kakovost življenja.

Priloga Doktor24 je drugačna od drugih, predvsem zaradi ustvarjalcev revije – zdravnikov!

Sociodemografska struktura in indeksi