Dnevnik.si
Naroči

 


Nova aplikacija tednika Nedeljski dnevnik


Uživajte ob prebiranju digitalne izdaje najbolj branega slovenskega tednika, Nedeljskega dnevnika in njegovih prilog. Aplikacija ponuja pregled tiskane izdaje tednika Nedeljski dnevnik ter prilog Pilot, Moj dom, Doktor24 in drugih. Branje je možno v grafičnem ali tekstovnem načinu (kot na spletu). Na voljo so tudi arhivske izdaje tednika Nedeljski dnevnik od avgusta 2019 dalje. Ko izdajo prenesete s spleta, se fizično shrani na vašo napravo in tam ostane, dokler je ne izbrišete. Po prenosu izdaje za branje časopisa ne potrebujete več spletne povezave.

Naročnina na tiskano izdajo Nedeljskega dnevnika vam omogoča brezplačen, neomejen dostop do vsebin v mobilni aplikaciji Nedeljski. Po prenosu aplikacije na telefon ali tablico vpišite internetno kodo, ki jo najdete na računu za naročnino. Pomembno ‒ v sklopu ene naročnine lahko do vsebin v mobilni aplikaciji brezplačno dostopata dva uporabnika.

      GooglePlay


      App-store

Naroči

 

Nedeljski Dnevnik


 

Verjetno ni Slovenca, ki ne bi poznal Nedeljca, saj najbolj bran tednik v državi vsako sredo prebere kar četrtina Slovencev ... In verjetno ni podjetja, ki ne bi vedelo, kaj pomeni imeti več kot 100.000 lojalnih strank – toliko ima namreč stalnih naročnikov.

Nedeljski dnevnik je časopis, ki ga s svojimi predlogi in komentarji uredništvu v veliki meri soustvarjajo bralci in bralke. Zato so v tesnem in domačnem odnosu s svojim časopisom; odzivajo se na zgodbe o sreči in žalosti, domu in družini, življenju in zdravju, igri in športu, živalih, rastlinah ...

Tatjana Tanackovič, odgovorna urednica
E-pošta: tatjana.tanackovic@dnevnik.si

Redne priloge Nedeljskega dnevnika

Pilot


 

Pilot, ki izhaja kot redna priloga časnikov Dnevnik in Nedeljski dnevnik v nakladi 200.000 izvodov, je najbolj bran tiskani medij na Slovenskem.

Priloga, ki jo gledalci televizijskih in poslušalci radijskih programov po vsej Sloveniji vzamejo v roke tudi po večkrat na dan in jo listajo vse dneve v tednu, je nadvse zanimiva priložnost za iskalce učinkovitega oglasnega prostora. S privlačno zasnovo vsebin in ugodno ceno oglasnih površin so njegove prednosti na trgu največkrat kar izrazite. Največji doseg med slovenskimi bralci zagotavlja želeni odziv!

Damjan Franz Lu, odgovorni urednik
E-pošta: damjan.franz@dnevnik.si

Moj dom


 

Kako začeti gradnjo, kdaj se lotiti vzdrževanja, s čim si opremiti dom? Kje si postaviti streho nad glavo in kam po skrivnosti udobja, ki ga ponuja naš čas? Kako postati gospodar?

Na ta in podobna vprašanja odgovarja štirinajstdnevna priloga Moj dom. Moj dom, zakladnica nasvetov za začetnike in izkušene mojstre ter bogat vir zamisli za mnoge, ki iščejo tehtne napotke in ustrezno strokovno pomoč, sodi med tiskane medije z največjim številom bralcev v državi.

Izide vsako drugo sredo v Nedeljskem dnevniku. Dostopen tudi na spletni strani http://mojdom.dnevnik.si

Miran Kump, odgovorni urednik
E-pošta: miran.kump@dnevnik.si

Doktor24


 

Priloga Doktor je redna mesečna priloga tednika Nedeljski dnevnik.

Vsebina revije je zanimiva za bralca, ki želi aktivno in zdravo živeti. Ki je radoveden, ga zanimajo novosti in ki se zaveda, kako zdravje vpliva na kakovost življenja.

Priloga Doktor24 je drugačna od drugih, predvsem zaradi ustvarjalcev revije – zdravnikov!


Izpolnite naročilnico.