Dnevnik.si
Naroči

Dnevnik


Dnevnik je mednarodno priznan splošno-informativni časnik z več kot polstoletno zgodovino. Bralcem prinaša bogastvo novic, komentarjev, kolumen, ... zaznamovanih z odgovornostjo do posameznika in širše družbe. Izhaja od ponedeljka do sobote, vsebinsko pa pokriva notranje- in zunanjepolitične teme, gospodarstvo, kulturo, šport in številna druga področja življenja. Nanj se lahko zanesete, ko iščete razlago, analize in komentarje in napovedi pomembnih dogajanj ali ko želite izvedeti le, kdo so ljudje, ki zaznamujejo naš čas.

Verodostojnost je in ostaja temeljno vodilo časnika Dnevnik. To ne pomeni le, da so nam dejstva svetinja, ampak tudi, da pri odkrivanju tistega, kar bi nekateri na vsak način radi zadržali zase, v časniku Dnevnik ne delamo razlik. Čeprav smo jasno vrednostno in svetovnonazorsko profilirani, ostajamo v službi državljanov.

Berite torej Dnevnik vsako dopoldne, da boste vnaprej vedeli, kaj boste lahko videli v večernih televizijskih poročilih tistega dne in o čem bodo drugi pisali jutri.

Miran Lesjak, odgovorni urednik
E-pošta: info@dnevnik.si

Sociodemografska struktura in indeksi

Redne priloge Dnevnika

Objektiv


 

Ekipa odličnih novinarjev Dnevnikovega uredništva bralcem pogosto prva in ekskluzivno razkrije velike in pomembne zgodbe.

Tedenski magazin Dnevnikov Objektiv je najboljše, kar lahko bralcu ponudi sedanja generacija slovenskih novinarjev in publicistov. Klasične novinarske analize tedenskih aktualij (gospodarstvo, kultura, politika itn.), poglobljeni pogovori z znanimi osebnostmi domačega in tujega javnega življenja, novinarske reportaže, kolumne in komentarji Dnevnikovih novinarjev v njem dopolnjujejo prispevki iz sveta modrnega človeka, teme, povezane z življenjskim stilom, družinska vprašanja, duhovnost, zgodovina, uporabna znanost, tehnološki razvoj in ekologija, zdravje in rekreacija ...

Tedenski magazin Objektiv izhaja ob sobotah s časnikom Dnevnik pod geslom "Svoboda pisane besede".

Miran Lesjak, urednik
E-pošta: miran.lesjak@dnevnik.si

Sociodemografska struktura in indeksi

Pilot


 

Pilot, ki izhaja vsak četrtek kot redna priloga časnika Dnevnik v nakladi 200.000 izvodov, je najbolj bran tiskani medij na Slovenskem.

Priloga, ki jo gledalci televizijskih in poslušalci radijskih programov po vsej Sloveniji vzamejo v roke tudi po večkrat na dan in jo listajo vse dneve v tednu, je nadvse zanimiva priložnost za iskalce učinkovitega oglasnega prostora. S privlačno zasnovo vsebin in ugodno ceno oglasnih površin so njegove prednosti na trgu največkrat kar izrazite. Največji doseg med slovenskimi bralci zagotavlja želeni odziv!

Damjan Franz Lu, odgovorni urednik
E-pošta: damjan.franz@dnevnik.si

Sociodemografska struktura in indeksi

Nika


Živahna, še vedno mlada in z vsakim dnem bolj privlačna - taka je Dnevnikova Nika, v kateri si sodobna ženska išče prijetno družbo v trenutkih sprostitve.

Rubrika Modna smernica je nadgrajena s tedenskim 'stajlingom blagovnih znamk', ki jih je moč kupiti pri nas. Ob tem pa uredništvo spremlja vse domače in tuje modne dogodke, pri čemer sodeluje s Tejo Hegeduš, ki ureja tudi mesečno sobotno prilogo Dnevnika Gloss Express. V intervjujih se predstavljajo ženske in moški, ki tako ali drugače oblikujejo slovenski medijski ter poslovni svet. Ohranjajo se rubrike Zdravje, Psihologija in Portret uspešnih žensk. Te bo uredništvo iskalo v različnih gospodarskih in družbenih krogih. Še naprej pa bosta bralke razveseljevala tandem Lucu/Žavbi (Družabna kronika) in britanski dopisnik Brane Kastelic, ki z rubriko Horizontalne ljubezni k branju 'ženske' priloge pritegne tudi moške bralce.

Nika izhaja ob sredah, kot redna štirinajstdnevna priloga časnika Dnevnik.

Tina jereb, odgovorna urednica
E-pošta: tina.jereb@dnevnik.si

Sociodemografska struktura in indeksi