Tanja Žagar se ne boji fižola

Mnogi ljudje se uživanju fižola zaradi neprijetnih posledic v javnosti raje izognejo, sploh če govorimo o prebrancu, ki vključuje še veliko čebule. Na to se požvižga Tanja Žagar, ki se je kot ljubiteljica omenjene jedi te dni razglasila prek instagrama. Pravi, da bi prebranec lahko jedla kar vsak dan, dobrovoljno pa se je nasmehnila šalam, ki so jih prispevali njeni sledilci. Posebno duhovit se ji je na primer zdel komentar nekega Matjaža, ki je pripomnil: »Uuu, to bodo nocoj detonacije, huje kot na Počku!«

Podjetnica, vredna spremembe


Tanja Skaza, direktorica znamenitega podjetja Plastika Skaza, kjer pravijo, da so zavezani izdelavi trajnostne oziroma ekološke plastike, se v prostem času ukvarja z osebnostno rastjo in po novem tudi piše knjige. To poletje je naznanila, da bo izdala knjigo z naslovom Spremembe vredna, namenjeno ženskam, ki se odločijo, da so vredne lepega življenja. Knjigo lahko prek spletnega obrazca naročite za 36 evrov, vsako naročilo pa Tanja Skaza preda osebno, saj si želi, da bi jo bralke resnično začutile.

Vili Resnik ima nov videospot

Še vedno najslavnejši frontman zasedbe Pop Design zadnja leta slovi predvsem po svojih mnogih nastopih na manjših prizoriščih, kjer da vse od sebe, kar večinoma vključuje plesanje po mizah. A snema tudi novo glasbo – lani je izdal skladbo z naslovom Edina si, še pred tem pa skladbi Ne in Ostrina noža. V teh dneh predstavlja videospot za popevko Moj objem. Na instagramu je dan pred napovedano premiero sicer naznanil, da je malce vznemirjen, saj še nima pri sebi gradiva, ki ga potrebuje za objavo na youtubu. K sreči je šlo za prenagljeno paniko in tako je sledilce že kmalu potolažil, da je videospot vendarle pripravljen za splet oziroma svet.

Helena Blagne objavila fotografijo iz otroštva


Legendarna pevka Helena Blagne je danes videti srečnejša in bolj mladostna kot kadar koli, zato ni nenavadno, da na instagramu najraje objavlja aktualne fotografije. Te dni je sledilce kljub vsemu presenetila s posnetkom iz zgodnjega otroštva, na katerem ima menda komaj dve leti. Zdi se, da je fotografija nastala v fotografskem studiu in da je med seanso prepevala. Pravi, da fotografija dokazuje, kako je že od nekdaj želela postati samo pevka, obenem pa se čudi, kam lahko človeka pripeljejo sanje.

Spletni davkoplačevalci z mnenjem


View this post on Instagram

Prerokbe so bile vedno zavite v nenavaden jezik

A post shared by Davkoplacevalci (@davkoplacevalci) on

Domača ponudba profilov na instagramu, ki so namenjeni duhovičenju na temo medijev in drugih vidikov vsakdanjega življenja, je bogatejša še za profil z imenom Davkoplačevalci, kjer lahko sledite najbolj ogorčenim komentarjem s spletnih novičarskih portalov. Kot namiguje že ime profila, so spletni davkoplačevalci največkrat ogorčeni nad državo, a poleg tega tudi nad slovnico, vozniki, Štajerci, Kitajci, Hrvati in seveda propadajočim sistemom vrednot.

Tokrat si je dežnik pridržal sam


Predsednikom in drugim eminencam v primeru dežja dežnik prijazno pridržijo spremljevalci, saj se le tako lahko posvetijo rokovanju, govorom in drugim posameznemu dogodku primernim protokolarnim obveznostim. A predsednik Borut Pahor je dežnik te dni nosil v svojih rokah – prijel je namreč za umetniški primerek s potiskom Hundertwasserja, avstrijskega umetnika, čigar fantazijo slovenski predsednik občuduje in poziva k ogledu njegovih izbranih del na lendavskem gradu.