Marija iz Medžugorja dobila bohinjske planike

V Medžugorju se je še pred uradnim praznikom oglasil bohinjski zvezdniški župnik Martin Golob in tamkajšnji kamniti Mariji v roke namestil tako imenovani bohinjski šopek. Kot je sporočil prek instagrama, gre za darilo, ki »nima cene«. Izkazalo se je, da misli dobesedno – kot je videti, gre za planike, sicer zaščitene rože, ki jih v alpskem okolju zaradi ohranjanja biodiverzitete ni priporočljivo nabirati. Eden od sledilcev je župnika na to tudi opozoril, a Golob zagotavlja, da je gospod, ki je cvetlice nabral, zagotovo dobro vedel, kaj lahko in česa ne sme.

Gojko Ajkula zmagal v igri življenja

View this post on Instagram

Obrnu sm lajf. #kelebretis

A post shared by Goran Hrvacanin (@gojko_ajkula) on

Goran Hrvaćanin, komik in zvezda filma Pr'Hostar, je na spletu zaslovel pod vzdevkom Gojko Ajkula. V okviru svojega spletnega lika je skozi leta posnel vrsto duhovitih skečev, glasbenih videospotov in nazadnje oglasov, šali pa se tudi prek instagrama, kjer se preizkuša kot influencer. Njegovo udejstvovanje spremlja tudi Luka Dončić, ki se je s komikom očitno pred kratkim sestal in pristal na objavo skupnega selfija, ki si je prislužil več kot šest tisoč všečkov. »Obrnu sem lajf,« je Ajkula pripisal k fotografiji, ki po njegovem označuje najvišjo stopničko njegovega zvezdništva.

Pes Helene Blagne spet na instagramu

Največja domača pevska diva Helena Blagne nam je med poletjem s fotografijami na instagramu ponudila mnogo utrinkov iz zasebnega življenja, predvsem posnetke z mondenih lokacij, kjer je dopustovala. Po večmesečnem premoru se je na eni od zadnjih fotografij končno pojavil še njen pes pasme kodrasti bišon z imenom Boni, ki slovi po bujni pričeski. Boni si je objavo prislužil, saj je bil sveže okopan, pevka pa ga je opremila še z elegantnim modnim dodatkom, modrim metuljčkom.

Murko sovražnikom maha iz luksuznega hotela

Damjan Murko je zaslovel predvsem kot vseslovenska tarča posmeha, in v tem času je večkrat poudaril, da živi na račun svojih zasmehovalcev. Tokrat je objavil fotografijo, ki je nastala v petzvezdičnem hotelu v Moravskih Toplicah. Na posnetku ga vidimo, kako sedi na balkonu v frotirasti halji, na voljo pa ima tudi manjšo steklenico vina, mineralno vodo in nekaj narezanega sadja. Ta fotografija je, pravi, namenjena vsem tistim, ki se zgražajo nad njegovim uspehom. On se namreč lahko razvaja v hotelu s petimi zvezdicami, ni pa prepričan, ali lahko enako trdijo tudi tisti, ki se mu posmehujejo. Kdor se zadnji smeje, se smeje najslajše, dodaja.

Modrijani snemali videospot pri frizerju

Člani priljubljene narodnozabavne zasedbe Modrijani so objavili utrinek s snemanja videospota za skladbo z naslovom Moja punca afne gunca. Sicer razočarano ugotavljamo, da gre za eno leto staro skladbo, a po drugi strani prav zato razumemo, kaj ima omenjena norčavost dekleta skupnega s skupinskim umivanjem las frontmanu Blažu Švabu na fotografiji. Kot se je izkazalo, ničesar – prizori iz frizerskega salona, kjer se odvija videospot, so le slučajno prizorišče za prepevanje o punci, ki ni »glasna in dolgočasna«, ampak »mirna in tiha«, afne pa gunca le, ko je to primerno, torej ponoči.

Jadralec iz Portoroža še vedno išče pomoč

View this post on Instagram

Ponavljam oglas, saj iz prejšnjega, sodeč po prejetih sporočilih, ni bilo najbolj razvidno, da gre dejansko za resen oglas, in nikakor ne za šalo. Skratka, iščem asistentko/pomočnico (v primeru izjemnega kandidata lahko tudi moškega spola) v Portorožu, ki bi mi pomagala pri osnovnih stvareh, kot so nakupovanje, kuhanje (zajtrk, občasno kosilo), pomivanje, pranje, čiščenje, prevzem paketov itd. Plačilo 500EUR, nekje polovični delovnik (povprečno cca. 2-3 ure na dan vsega skupaj). Pogoji: - navdušenka nad zdravo, svežo, ekološko pridelano hrano (tudi meso, večinoma sicer ribe) - fleksibilnost glede časovnih terminov (lokacija v neposredni bližini središča Portoroža bi prišla zelo prav) - nekadilka Kontakt / več info preko DM.

A post shared by Damien ⛵️☀️✈️💻 (@sailandtrade) on

Pred nekaj tedni se je na instagramu pojavil oglas Damiena iz Portoroža, ki nastopa pod vzdevkom »sail and trade« in zase pravi, da solidno jadra in investira, občasno zardeva kot paradižnik, na živce pa mu gredo ljudje, ki ploskajo ob pristanku letala. Damien že nekaj časa išče pomočnico, ki bi mu za 500 evrov na mesec vsak dan nekaj ur pomagala pri »osnovnih stvareh«, kot so kuhanje, čiščenje, nakupovanje in prevzemanje paketov. Ima nekaj posebnih zahtev: ne sme biti kadilka, mora pa biti navdušena nad ekološko pridelano hrano. Prva serija oglasov očitno ni bila uspešna, privabila pa je tudi kakšnega šaljivca, zato se spet oglaša – tokrat poudarja, da išče »samo resne«, ker se mu zares mudi, pa je pripravljen v primeru res izjemnega kandidata pristati tudi na moškega.