Eric Bledsoe je pristal pri 23 točkah, petih asistencah in petih skokih ter dveh ukradenih žogah ob petih izgubljenih žogah. Izkazal se je v zadnji četrtini, ko je vpisal 15 točk.

Slovenski organizator igre Dragić je 20 točkam, 15 jih je dal v prvi četrtini, dodal še pet podaj, tri skoke in ukradeno žogo, zadel pa je tudi dve trojki. Pri gostujočem moštvu je bil najuspešnejši Rodney Stuckey s 23 točkami.

Phoenix se še vedno oklepa devetega mesta na lestvici v zahodni konferenci, vendar pa so Dragić in druščina z zadnjima zmagama nekoliko popravili statistiko ter razmerje med zmagami in porazi. Phoenix je le še pol tekme oddaljen od osmega mesta na Zahodu. S 40 zmagami so se izenačili z moštvom Memphis Grizzlies, ob tem imajo košarkarji iz Arizone 29 porazov, en več od neposrednih tekmecev iz Memphisa.

Grizliji so sicer ponoči vpisali poraz, klonili so v gosteh pri aktualnih prvakih iz Miamija z 86:91. Beno Udrih je znova odsedel na klopi ter ni dobil priložnosti za dokazovanje pod obročema v majici grizlijev.