Jankovićeva snaha ima psa kot Luka Dončić

Medtem ko je starejši sin Zorana Jankovića minuli teden krasil naslovne strani medijev, se je njegova partnerica Ursula Gawish oglasila prek svojega profila na instagramu. Ima namreč novega psa, pomeranca z imenom Kai. Ali jo je k posvojitvi oziroma nakupu novega hišnega ljubljenčka morda spodbudil zdaj že slavni pomeranec Hugo Luke Dončića, ni znano, fotografija pa je v vsakem primeru povzročila precej navdušenja med njenimi sledilci. Kai sicer trenutno še ni resen tekmec Dončićevemu Hugu ali psu Anžeta Kopitarja, saj ostaja brez lastnega profila na instagramu.

Lorella Flego dela od doma

Modna poznavalka in televizijska voditeljica Lorella Flego je na svojem profilu na instagramu sporočila, da ima nov prenosni računalnik, in dodala, da je delo z njim pravi užitek. Gre za priznano znamko, ki jo je še posebej poimensko izpostavila, zato lahko sklepamo, da novega tehnološkega pripomočka ne hvali brezplačno. Videti pa je, da Lorella Flego živi in dela kot večina ustvarjalcev svobodnjakov, torej večino stvari napiše v beli kombineži doma na kavču.

Stanovanje raje migrantom kot mačjeljubcem

Na instagram profilu Davkoplačevalci lahko že nekaj mesecev spremljamo izbrane misli slovenskih spletnih komentatorjev, ki imajo natančno izdelano mnenje o najrazličnejših pojavih sveta, v katerem živimo. Tokrat se je na enem od novičarskih portalov oglasil uporabnik z vzdevkom firbec111, ki meni, da migranti pravzaprav niti niso tako slaba izbira za podnajemnike. Sam bi stanovanje brez težav oddal migrantu, saj so, pojasnjuje, na svetu še dosti hujše podvrste podnajemnikov – na primer pari z mački. Firbec111 vseeno pogojuje, da mora biti migrant v Sloveniji legalno in imeti s seboj družino.

Matjaž Ambrožič se privaja na Ljubljano

Novinar Matjaž Ambrožič in modna oblikovalka ter plesna žirantka Nika Urbas Ambrožič sta se še pred poletjem iz Londona preselila nazaj v Ljubljano in tam po novem nastane večina njunih fotografij z družbenih omrežij. Poleti je Ambrožič med drugimi objavil posnetek, na katerem si zavezuje čevlje in ob tem pojasnjuje, da so dolgi rokavi na moških srajcah nujni tudi v najtoplejših mesecih. Ob neki drugi fotografiji pa je razložil, da ni res, kar predvidevajo nekateri – njegova stilistka ni soproga, pač pa si oblačila izbira sam. V športnih oblačilih ga vidimo redko, ko ga, pa ima za to dober razlog; na primer minuli teden, ko je v kajaku takole veslal po Ljubljanici.

Sebastian z vprašljivo planinsko opremo

So tudi moški, ki udobja ne postavijo na prvo mesto niti med rekreacijo. Nekdanji pevec in koreograf, dandanes pa predvsem popotniški blogar Sebastian se je nedavno odpravil na Škotsko. Tam je med drugim nosil škotski kilt, na izlet v Škotsko višavje pa se je odpravil kar v strganih kavbojkah, majici brez rokavov in s številnimi modnimi dodatki na rokah. Oprava, ki sodi v urbano okolje oziroma videospot izvajalca domače popularne glasbe, ga očitno ni ovirala. Pod fotografijo je zapisal, da so hribi in zelenje nanj delovali precej pomirjujoče, pa čeprav je doslej verjel, da ni ljubitelj gorskega sveta.

Savino Atai energetsko pretresel Hranitelj

Kdor ni obiskal razstave kostumografa Alana Hranitelja, ki je bila na ogled na ljubljanskem gradu, si jo je morda do potankosti ogledal vsaj na instagramu, kjer je eksponate podrobno in z velikim navdušenjem dokumentirala večina uporabnikov tega družbenega omrežja. Govori se o neverjetni izkušnji in videno je prevzelo mnoge, a gotovo nikogar kot gurujke hormonske joge, podjetnice in poznavalke superživil Savine Atai. Razstavljena dela ji je namreč razkazal Hranitelj osebno in pravi, da je vibracija, ki jo je ustvaril s svojimi deli, nekaj najmočnejšega in najlepšega, kar je kdaj doživela ali začutila, čeprav je obiskala že številne energetsko močne kraje po svetu (na primer hotelsko sobo, kjer je nekoč spal Nikola Tesla). Ljubljanski grad je, ocenjuje Savina Atai, v času razstave postal »čarobna elektrarna«.
View this post on Instagram

WORLD WONDER⚡️💫Bila sem na številnih energetsko močnih krajih po celem svetu. Vibracija,ki jo je s svojimi kreacijami ustvaril Alan Hranitelj,je nekaj najmočnejšega in najlepšega,kar sem kadarkoli doživela/začutila.👑💎 Ljubljanski Grad je spremenil v čarobno elektrarno.⚡️💫 Nikoli ne bom pozabila,ko sva z Alanom sedela v Čajnici,ko se je odločil,da bo ustvaril to razstavo. Bila je zamisel. Ideja. Opazovati absolutno predanost,totalni fokus,strast,spoštovanje in ljubezen,mojega dragocenega prijatelja-je takšna ispiracija. Pot od ideje do materializacije je dolga,samotna,težka,polna testov in preizkušenj. Ravno zaradi njih je materializacija potem tako veličastna in ravno zaradi njih,večina obupa. Hvala moj ljubi,ljubi Alan,da me učiš,da nikoli ne obupam in da pogumno sledim klicu svoje duše. To,kar si ti ustvaril,je VEČNO,POGUMNO IN MOČNO. Slovenija je tako blagoslovljena,da te ima. Tako smo lahko in smo ponosni nate. Ta razstava bo zdaj prižgala svet! 👑👑👑⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️💫💫💫💫💫💫💫👑👑👑👑👑👑 #alanhranitelj #ljubljanacastle #worldwonder

A post shared by SAVINA ATAI (@savinaatai) on