Cantillon je namreč od svojih začetkov leta 1900 pivo varil v hladnih oktobrskih nočeh, da je bilo izpostavljeno tudi kvasovkam v okolju. Že drugo leto zapored pa so ga začeli variti šele konec novembra, ker oktobra noči še niso bile dovolj hladne, saj potrebujejo temperature od –3 do 8 stopinj Celzija. Kot so zatrdili v pivovarni, ne morejo storiti nič drugega, kot da se prilagodijo drugačnim razmeram.

Slavna kuharica za darila delila svoje knjige

Nigella Lawson je slavna televizijska kuharica, ki se po burnem preteklem letu, ko se je ločevala, vrača na televizijske zaslone z novo oddajo. Ob tem je izdala tudi knjigo receptov. Nad knjigo je tako navdušena, da je vsem svojim prijateljem za božično darilo poslala podpisan izvod knjige in nekaj sestavin iz receptov. Njeni oboževalci pa so jo na twitterju zaradi tega obtožili, da je vase zagledana in samovšečna. Niso niti najbolj navdušeni nad novo oddajo, še posebno ne nad tem, da v njej Lawsonova kuha v rokavicah iz lateksa.