Petindvajsetletni rokometaš je v vrste os prestopil pred začetkom sezone 2017/18. V Mariboru je igral od leta 2013, prej pa bil član celjskega kluba, v katerem je že kot kadet okusil tudi igranje v članski ekipi.

Verdinek je med drugim prejel priznanje Rokometne zveze Slovenje za najbolj koristnega igralca in najboljšega strelca minule sezone. Tudi v tej sezoni se njegov strelski pohod ni ustavil. Trenutno zaseda drugo mesto na lestvici strelcev Lige NLB - na 18 tekmah je dosegel 125 zadetkov, s tekmo manj kot ostali višjeuvrščeni igralci. Skupaj z evropskimi tekmami in pokalom Slovenije pa je v letošnji sezoni dosegel kar 183 zadetkov, kar je povprečno sedem golov na tekmo.

»V klubu sem zadovoljen, z ekipo se dobro razumemo, tako da nisem imel veliko pomislekov, da ne bi ostal tukaj. Dobro delamo, kar se kaže tudi v naših rezultatih. Mislim, da če bomo dlje časa skupaj, smo sposobni narediti še dosti dobrega za ta klub, tako da sem vesel, da ostajam tukaj. Karkoli bo novega, se bomo morali prilagoditi, tako kot smo se tudi v tej sezoni in verjamem, da bodo rezultati prišli. Vzdušje je dobro v ekipi, pridobili smo tudi več navijačev na tekmah, vidi se, da so zadovoljni z nami. Ni velikih pritiskov, tako da lahko dobro sodelujemo tako z ekipo kot tudi z vodstvom,« je dejal Verdinek.