Luka Dončić kot princ z Bel Aira

S težavo dohajamo rekorde Luke Dončića v košarkarski ligi NBA, smo pa na tekočem z dogajanjem na njegovem instagram profilu, kjer ima od prejšnjega tedna že tri milijone sledilcev. Tam se seznanjamo s tem, da v avtu še vedno najraje posluša stare in sodobne popevke iz držav bivše Jugoslavije, upornik pa je tudi na rdeči preprogi. Ob prihodih na tekme ga pričakajo uradni fotografi in Dončić je pri izbiri oblačil vse drznejši. Pred kratkim je s trenirko izrazil naklonjenost priljubljeni humoristični nanizanki Princ z Bel Aira in tega ni storil prvič – jakno iz džinsa z omenjenim motivom je oblekel že v lanski sezoni. Trenirka je za oboževalce za okoli sto evrov na voljo tudi v spletni trgovini ameriške znamke Get on fleek.
View this post on Instagram

What’s good player of the week?! 🤑 #mffl

A post shared by Mavs Fans for Life (@dallasmavsffl) on

Knjiga Aljoše Bagole je darilo za menedžerje

Aljoša Bagola, naš najslavnejši marketinški kreativec in soprog igralke Ive Kranjc Bagola, je končno izdal svoj knjižni prvenec na temo izgorelosti. Tematiko v javnosti načenja že nekaj let, svojo izkušnjo s tegobo, ki jo ozavestijo predvsem tisti z možnostjo, da jo pozdravijo z daljšim dopustom v eksotičnih krajih, pa je zdaj zapisal tudi v knjigi z naslovom Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke. Knjiga je na poti, da postane uspešnica. O preobremenjenosti se je minuli konec tedna pogovarjal v pogovorni oddaji Zvezdane Mlakar, knjige pa so, kot je sporočil prek instagrama, kot novoletno darilo svojim menedžerjem med drugimi že podarili v nekem slovenskem podjetju.

Trivremenska predsednikova pričeska

Navihane instagramske objave predsednika republike Boruta Pahorja so nekaj običajnega, občasno pa mu še vedno uspe v svet poslati kaj, kar javnost vznemiri bolj od rednega duhovičenja. To je bil pred dnevi podpis pod fotografijo, ki so jo posneli v srbskem Novem Sadu. Vreme je bilo precej vetrovno, a pričeska predsednika je kljub »strašni košavi« ostala nedotaknjena, saj se je zaščitil s trivremenskim lakom za lase, kakršnega poznamo iz TV-oglasov.

Jan Plestenjak pokazal svoje prijateljice

Od Jana Plestenjaka smo na instagramu vajeni selfijev ali kvečjemu fotografij v družbi glasbenih kolegov z Obale, manj pa posnetkov v družbi prijateljic oziroma tistih, ki jim posveča svoje romantične balade. Nedavno je na družbenem omrežju kljub vsemu zapisal, da so ga na domačem vrtu »obiskale prijateljice«. Fotografije razkrivajo, da gre za srne, ki imajo očitno prost dostop do sicer predvidoma varovane posesti. Plestenjak je sožitje z okoliškimi živalskimi vrstami v preteklosti že omenjal v intervjujih, zdaj pa je s posnetki še dokazal, da je njegov vsakdan resnično podoben življenju princesk v Disneyjevih animiranih celovečercih.
View this post on Instagram

Moje prijateljice so me prisle pozdravit😇♥️J

A post shared by Jan Plestenjak (@janplestenjak) on

Eksotične kraje zamenjal za mariborske gozdove

Nekdanji plesalec in pop zvezdnik, zdaj pa predvsem spletni vplivnež s štajerskega konca Sebastian na instagramu najraje objavlja reportažne modne fotografije s svojih potovanj. Ugotavljamo, da ima trenutno nekaj popotniškega premora, zato navdih za zanimive posnetke išče v bližini doma. Na srečo zadosti živahne kulise ponuja jesenska narava mariborskih gozdov, kjer se je med drugim igral z odpadlim listjem in se zleknil med buče. Čeprav je največji ljubitelj poletja, so jesenske barve čarobne, je na instagramu še povedal Sebastian, ki tako po svetu kot doma očitno pohajkuje v družbi osebnega fotografa.

Vlado Kreslin ima spletno stran v prekmurščini

Z izjemo že omenjenih so bili estradniki na instagramu minuli teden bolj zadržani, zato se na seznam najatraktivnejših objav tokrat uvršča tudi prenovljena spletna stran znamenitega prekmurskega kantavtorja Vlada Kreslina. Na prenovo nas je opozoril prek instagrama, tematiki ustrezno s fotografijo, na kateri sedi pred ekranom svojega prenosnega računalnika. Spletna stran ponuja prenovljeno grafično podobo, poleg slovenske in angleške različice pa so vse vsebine na voljo tudi v prekmurskem narečju.