Ostrostrelec Challe Salle

Med mladimi priljubljen glasbeni izvajalec Challe Salle je v najbrž natrpanem decembrskem urniku našel čas za sproščanje na strelišču. Na instagramu je objavil fotografijo s puško, h kateri je v angleškem jeziku pripisal »velika igrača za velikega fanta«. Objavi je dodal še ključne besede za orožje, pištolo in znamko puške, oglasili pa so se tudi njegovi streljanju naklonjeni oboževalci. Nekateri so si zaželeli, da bi tudi sami radi prijeli za puško, drugi so ga opozorili na obstoj boljšega orožja, eden od sledilcev pa se je neuspešno pošalil z izjavo, da je Challe Salle na morilskem pohodu. Ogorčenih odzivov na temo promoviranja orožja nismo zaznali, ga je pa ena od zaskrbljenih sledilk opozorila, naj bo s puško vendarle previden.

Mojca Mavec in sončni vzhod v faveli

Poklicna ertevejevska popotnica Mojca Mavec med drugim slovi po tem, da ji navdušenja nad lepotami sveta ne zmanjka niti v krajih, kjer je življenje obremenjeno z vojnimi travmami, revščino ali je kako drugače neprijetno. Nedavno je na primer občudovala sončni vzhod v Heliopolisu, siromašnem predelu San Paula. »S pomočjo glasbe sonce ponovno vzhaja v eni največjih brazilskih favel,« je v angleščini zapisala voditeljica in nas povabila k ogledu novega dela oddaje Čez planke, v katerem bo predvidoma podrobneje predstavila ozadje svojega optimizma.

Danica Lovenjak z gostijo biblijskih razsežnosti

Nekdanja vremenska napovedovalka, trenutno pa voditeljica TV-oddaje o dogajanju na slovenski estradi, v gostilni na Ljubljanskem gradu vsako leto priredi veliko praznično gostijo. Na razkošno pojedino povabi svoje kolege s slovenske estrade. Na skupni fotografiji, ki močno spominja na Jezusovo zadnjo večerjo, so se med drugim znašli Tanja Ribič, pevka Alya, Mojca Mavec, Tadej Pišek, Alenka Tetičkovič in celo Zala Đurić, sicer zaprisežena veganka in zagovornica živali, ki se je kljub potencialno bogati zelenjavni ponudbi zagotovo mučila ob pogledu na rožnato govedino na pladnju.
View this post on Instagram

Na prvo adventno nedeljo smo v gostilno Na gradu povabili številne zvezdnike, ki se radi prepuščajo izbranim gurmanskim užitkom. Letos smo namreč odprli že sedmo sezono grajskih pojedin. Na bogato obloženi mizi najdete okuse z ljubljanske tržnice in surovin dobaviteljev z drugih koncev države, skupaj pa pišejo sprehod po čudoviti Sloveniji. Za domačo kuhinjo na sofisticiran način je zaslužen chef Damjan Fink. Gostilna se redno uvršča med najboljše v Sloveniji, tudi letos pa jo najdete v Gault&Millau, bibliji za gurmane, kjer so o njej zapisali: “Raznolikost kulinarične dediščine Slovenije skupaj z naravo piše jedilni list gostilne, ki so jo za svojo vzeli tako Ljubljančani kot obiskovalci glavnega mesta. Krožniki visoko nad njim spominjajo na nekdanje čase, ko so kuhale naše babice, saj njihov okus vzdrami spomine in prinese toplino. Nekatere težke jedi, prave kulinarične bombe, so prilagodili sodobnim smernicam prehranjevanja, zato jih lahko tudi tisti, ki pazijo na linijo, brez skrbi naročijo.” Ob nedeljah pa si le privoščite grajsko pojedino, ki je mojstrski preplet tradicije in sodobnosti. Kosilo ‘kot pri mami’ bo obudilo nostalgične spomine.👉https://www.danicalovenjak.com/2019/12/zvezdniska-grajska-pojedina.html 👑 #GrajskaPojedina #everysunday #GostilnaNagradu #restaurant #Nagradu #ljubljanacastle #Ljubljana

A post shared by Danica Lovenjak (@danicalovenjak) on

Rebeka Dremelj protestno v spodnjicah

Nekdanja miss Slovenije in evrovizijska predstavnica Rebeka Dremelj je na instagramu objavila fotografijo, na kateri je samo v spodnjem perilu. Tega, je pojasnila, pa ni storila samo zaradi plačanega oglasa. Pravi namreč, da je pred časom neka gospa pripomnila, da se za mamo dveh otrok ne spodobi, da bi se na spletu »razkazovala v gatah«. Rebeka se je temu zavestno uprla in zato s še večjim veseljem sprejela povabilo za reklamiranje sicer precej prekrivnega spodnjega perila za vsakdanjo uporabo. »Evo, tale je samo zanjo in njej podobne, da bodo imele tudi med prazniki kaj za glodat,« pravi pevka, ki se je v spodnjicah fotografirala pred skladovnico drv.

Jernej Tozon gol tudi pozimi

Temperature so se prejšnji teden spustile pod ledišče, so pa tudi junaki, ki kljub ohladitvam vztrajajo kot delni nudisti. Med njimi je zagotovo večno slečeni čuk Jernej Tozon, ki se rad razgalja tudi na svojem profilu na instagramu. Tokrat je bil sicer v notranjih, predvidoma ogrevanih prostorih, kjer je gol likal perilo. »Ma kdo kej za zlikat?« je sledilce v šali vprašal Tozon in mnogo sledilk se je na velikodušno ponudbo z veseljem odzvalo.

V novo desetletje z Vilijem Resnikom

V prazničnem decembru je poleg novoletnih zaobljub treba sprejeti še dodatno pomembno odločitev. Govorimo o izbiri stenskega koledarja, ki bo krasil našo steno v prihodnjem letu. Izbire nam ne olajšajo mnogi domači estradniki, ki v tem času v obtok pošiljajo koledarje z lastnimi podobami. Poleg znamenitega koledarja z zapeljivimi fotografijami, ki ga vsako leto ponuja Damjan Murko, je letos med drugimi na voljo koledar Vilija Resnika, ki je opremljen celo s pevčevim avtogramom. Resnik je koledar promoviral na instagramu, na njegovi spletni strani pa ga trenutno še ni na voljo. Koledar je sicer enostranski, zato zainteresirani ne morejo računati na dvanajst posamičnih, sezonsko ustreznih fotografij, pa četudi se jih je sodeč po objavah na instagramu v enem letu gotovo nabralo dovolj.