Benč in Kreslin se družita ob vinu

Da se domači glasbeniki srednjih let radi družijo ob kozarcu vina ali dveh, nam prek instagrama redno sporoča Jan Plestenjak, ki na svojem profilu skrbno dokumentira večerje v družbi Zdenka Cotića - Cota. Zdaj imamo pred očmi še dokaz, da v prostem času rada skupaj nazdravita tudi Vlado Kreslin in Janez Bončina - Benč. Posnetek je na svojem profilu že pred časom objavil Benč in fotografijo podpisal z besedama »usodno vino«. S podrobnejšo vsebino usodnega kramljanja sledilcev ni seznanil, so se pa oglasili v komentarjih. Med drugimi celo pevka Damjana Golavšek, ki je razkrila, da je bila tisti večer tudi sama v njuni družbi, a je zabavo predčasno zapustila.
View this post on Instagram

Usodno vino...

A post shared by Janez Bončina Benč (@janezboncina) on

Špela Grošelj kot Jokerjeva spremljevalka

Prejšnji teden smo na večer pred obiskom pokopališča slavili uvoženo, nekoliko strašnejšo različico maškar, ki ji pravimo noč čarovnic. Znani Slovenci so pri šemljenju na predvečer dneva mrtvih večinoma še sramežljivi, nekateri pa so k zadevi kljub temu pristopili bolj resno in se napravili v strašljive like. Na primer spletno aktivna Špela Grošelj in njen partner Gregor Kirsch, ki sta se preoblekla v trenutno aktualnega filmskega zlobca oziroma po novem bolj antijunaka Jokerja in njegovo izbranko Harley Quinn. Kot sta razložila v podpisu pod fotografijo, sta jima lika pisana na kožo, saj sta tudi sama »malo nora«.

Energetska terapevtka odsvetovala noč čarovnic

Nad dodatnim maškaradnim praznikom medtem ni navdušena energetska terapevtka, svetovalka in motivatorka Elena Sofia Seničar, ki sicer redno komentira slavne v domačih tabloidih. Nestrinjanje je izrazila prek svojega profila na instagramu. Pravi, da noč čarovnic, ali kot temu pravi sama, »helowin«, z nami Slovenci nima nič oziroma celo zelo slabo vpliva na psiho otrok in odraslih. Priporoča, naj ta dan raje praznujemo že ustaljeni dan reformacije, ki je pomembnejši za »razvoj in napredek Slovenije«. Svoje razmišljanje je podkrepila tudi z objavo dveh svojih fotografij – eni je dodala slovenske navijaške efekte, drugi pa izrezljane buče.

Slakonja postal Luka Dragić

Igralec in voditelj Klemen Slakonja se nam kljub trenutno mirujoči televizijski karieri občasno še oglasi na svojem profilu na instagramu. Kot je poudaril že večkrat, je velik privrženec vrhunske košarke in s tem seveda domačih vrhunskih košarkarjev, kot sta Luka Dončić in Goran Dragić. Njuni trenutni uspehi v ligi NBA so ga očitno dovolj navdušili, da si je priskrbel njuna originalna klubska dresa in ju tudi pokazal svojim sledilcem. Da bi izrazil podporo obema, se je oblekel kar v oba. Zgornji del je bil Dončićev (Dallas Mavericks), kratke hlače pa Dragićeve (Miami Heat). »Luka Dragić« je mešanico poimenoval šaljivi Slakonja.
View this post on Instagram

Luka Dragić #letthenewseasonbegin #ready #nba 🏀

A post shared by Klemen Slakonja (@klemenslakonja) on

Challe Salle Ani Tavčar spekel omleto

Nacionalkina jutranja oddaja Dobro jutro v studio privablja vse bolj priljubljene goste. Prejšnji teden se je voditeljici Ani Tavčar pridružil trenutno morda najslavnejši izvajalec popularne glasbe Challe Salle, ki je na obisku med drugim pripravljal zajtrk. Voditeljici je spekel jajčno omleto z zelenjavno prilogo, beljakovinsko bogat zajtrk, kakršnega si kot dosledni mišičnjak gotovo večkrat privošči. Voditeljica je imela minuli teden nasploh srečo s pozornostjo zaželenih moških z domače estrade. Konec tedna se ji je v večerni pogovorni oddaji nazadnje pridružil še Jan Plestenjak, s katerim sta skupaj odpela eno njegovih balad.

Spletne modrosti Modrijanov

Osrednji Modrijan in TV-voditelj Blaž Švab se je prejšnji teden prek družbenih omrežij z zagotovilom o mirni vesti javno ubranil obtožb Natalije Verboten, ki trdi, da so s televizijsko oddajo Slovenski pozdrav ukradli njeno idejo. Na uradnem instagram profilu njegove zasedbe Modrijani se s tem sicer niso ukvarjali, so nas pa obvestili, da so tam zvesti svojemu osnovnemu poslanstvu – modrovanju. Namesto utrinkov s snemanj in nastopov tam namreč večinoma najdemo motivacijske citate, šale in druge misli za lepši dan. Na primer nasvet, naj zadnji dih v življenju porabimo za zahvalo, šale o Janezku, matematične uganke ali pa zabavno dejstvo, da ljudje sami sebe ne moremo žgečkati.
View this post on Instagram

Si upate poizkusiti? ?#Modrijani_SLO

A post shared by Modrijani official (@modrijani_ansambel) on