Spor med Pogbajem in Mourinhem se vleče že od lanske sezone, stvari pa so se zaostrile, ko je portugalski trener Francozu odvzel kapetanski trak, potem ko se je ta po remiju z Wolverhamptonom obregnil ob njegove taktične zamisli. Petinpetdesetletni strateg meni, da klub ni bil dovolj jasen, kako bi se morali obnašati igralci, zaradi česar se zadeva v medijih nikakor ne poleže.

Sedaj se je oglasil še legendarni vezist Uniteda Paul Scholes, ki je trenutno formo ekipe označil kot »sramotno«, hkrati pa meni, da je Mourinho lahko vesel, ker še ima službo. Nekdanji motor sredine igrišča ekipe s slovitega Old Trafforda pravi, da je Portugalec postal svoj najhujši sovražnik in da bi moral biti odpuščen že po polomiji z West Hamom (1:3).

Nerodnosti Antonia Valencie

»Na novinarskih konferencah kar naprej kritizira lastne igralce in svoje nadrejene, ker ne dobi, kar želi. Sploh ne pazi, kaj govori, s čimer sramoti klub,« je bil oster drugi Paul, ki mu vodenje portugalskega stratega ni všeč, Mourinho pa pravi, da niti ne rabi vedeti, kaj je o njem dejal nekdanji igralec rdečih: »Povedal je, kar je želel. Iskreno me niti ne zanima. V tej državi je vsak upravičen do svobodnega govora. Lahko poveš, kar želiš.«

Za povrh jo je trenerju, ki se mu maje stolček, ravno v tem delikatnem obdobju zagodel še kapetan Antonio Valencia, ko je všečkal instagram objavo, v kateri je bilo med drugim zapisano »čas je, da Mourinho odide«. Kasneje se je sicer opravičil s tvitom, saj naj ne bi prebral, kaj je bilo zapisano pod kolažem njegovih fotografij.