Stade de France (Pariz)

Največji francoski stadion, ki bo 10. julija gostil tudi finale evropskega prvenstva, je bil v četrti Saint-Denis v predmestju Pariza zgrajen leta 1998 za potrebe svetovnega prvenstva, ki ga je takrat gostila Francija. Na njem tekme igra predvsem francoska reprezentanca, gosti pa tudi finalne tekme francoskih pokalnih tekmovanj. Na letošnjem evropskem prvenstvu bodo na Stade de Franceu odigrali sedem tekem, tudi otvoritveno in finale. Stadion lahko sprejme dobrih 81.000 gledalcev.

Stadion Velodrom (Marseille)

Drugi največji stadion letošnjega prvenstva v Franciji bo Velodrom v Marseillu, ki lahko sprejme 67.000 gledalcev. Znameniti objekt, na katerem tekme igra desetkratni francoski prvak Olympique Marseille, je bil leta 1937 zgrajen za svetovno prvenstvo leto kasneje, sedanjo podobo pa je dobil ob prenovi leta 1998. Leta 2014 so ga posodobili za letošnje prvenstvo in mu zmogljivost povečali za sedem tisoč sedežev. Na Velodromu bo odigranih šest tekem, tudi ena četrtfinalna in polfinalna.

Parc Olympique Lyonnais (Lyon)

V Lyonu so januarja letos odprli novozgrajeni športni objekt, ki lahko sprejme nekaj več kot 59.000 gledalcev in za gradnjo katerega so porabili 600 milijonov evrov. Na njem odslej domače tekme igrajo nogometaši prvoligaša Lyona, na evropskem prvenstvu pa bo prizorišče šestih tekem, štirih v skupinskem delu ter tekme osmine finala in enega polfinalnega srečanja.

Stadion Pierra Mauroyja (Lille)

Moderni stadion za 50.000 gledalcev so v Lillu zgradili leta 2012, gradnja pa je stala 300 milijonov evrov. Na njem poleg nogometnih tekem lokalnega prvoligaša prirejajo tudi koncerte, zaradi premične strehe pa je primeren tudi za organizacijo dvoranskih športov. V Lillu bodo gostili šest tekem evropskega prvenstva, štiri v skupinskem delu in tekmo osmine in četrtfinala.

Park princev (Pariz)

Stadion Park princev je ljubiteljem nogometa dobro znan, saj na njem svoje tekme igra PSG, zadnja leta najmočnejši francoski klub. Na manjšem od dveh pariških stadionov, ki bosta gostila tekme EP, se lahko zbere približno 48.700 gledalcev. Tu bo odigranih pet tekem prvenstva, štiri v skupinskem delu in ena tekma osmine finala.

Matmut Atlantique (Bordeaux)

Tudi v Bordeauxu so pred evropskim prvenstvom dobili nov stadion, na katerem svoje domače tekme od lanskega maja igra prvoligaš Girondins de Bordeaux. Zmogljivost novega športnega objekta je dobrih 42.000 sedežev, na njem pa bo poleg štirih tekem skupinskega dela prvenstva odigran tudi en četrtfinale.

Stadion Geoffroyja Guicharda (Saint-Etienne)

Stadion v Saint-Etiennu je bil zgrajen že leta 1931, nato pa je doživel številne povečave in posodobitve, predvsem kadar je Francija gostila večja tekmovanja (leta 1984, 1998 in letos). Po prenovi vseh štirih velikih tribun bo odslej sprejel 42.000 gledalcev. Na EP bo gostil tri tekme skupinskega dela in tekmo osmine finala.

Bollaert-Delelisov stadion (Lens)

Stadion v Lensu je bil zgrajen že leta 1934, lani pa prenovljen zaradi evropskega prvenstva. Trenutni objekt lahko sprejme okoli 38.000 gledalcev, v svoji zgodovini pa je bil že tudi večji in je lahko sprejel 50.000 ljudi. V Lensu bodo odigrane tri tekme skupinskega dela EP in ena tekma osmine finala.

Allianz Riviera (Nica)

V Nici so si dolgo prizadevali, da bi dobili nov stadion, projekt gradnje pa je naposled le stekel, ko je Francija dobila organizacijo evropskega prvenstva. Stadion, ki je stal 245 milijonov evrov, je bil končan leta 2013, hkrati pa lahko sprejme nekaj več kot 35.000 obiskovalcev. Na njem bodo odigrane tri tekme skupinskega dela in ena tekma osmine finala.

Stadion Municipal (Toulouse)

V Toulousu so stadion zgradili za svetovno prvenstvo leta 1938, obsežneje pa je bil prenovljen pred svetovnim prvenstvom leta 1998. Za letošnje evropsko prvenstvo ni doživel večjih sprememb, le manjšo obnovo. Objekt v Toulousu je najmanjši od vseh, ki bodo gostili tekme letošnjega EP, sprejme 33.000 gledalcev. Na njem bodo odigrane štiri tekme, tri v skupinskem delu in eno srečanje osmine finala.