Na katerem od socialnih omrežij ste najprej začeli objavljati svoje videe? Kakšen je vaš odnos do družbenih omrežij?

Youtube je bil prvi, pred tem sem imela osebni profil samo na facebooku. Ko sem začela pridobivati naročnike na youtubu, sem ustvarila tudi svoj profil na instagramu in twitterju. Vse to terja svoj čas, zato sem pred kratkim izbrisala račun na twitterju in snapchatu. Instagram sem obdržala, ker imam tam zelo veliko sledilcev. Je tudi praktičen, saj mi služi tudi kot mesto za promocijo kanala youtube, mojim sledilcem pa je všeč, saj tam objavljam več slik in dogodkov iz svojega vsakdanjega življenja. S tem imajo občutek, da je naš odnos bolj oseben.

Ne bojim se velikega števila sledilcev, saj nikoli nisem delila z njimi pomembnih osebnih podatkov, ki bi me lahko spravili v kakršno koli nevarnost.

Kako sprejemate negativne komentarje?

Skušam jih ignorirati, različne nesramnosti je treba pričakovati. Medtem ko sem konstruktivne kritike vesela, da lahko v svojih videih še kaj izboljšam. V prvi vrsti sem se ogromno naučila v zvezi s poslom, reklame in promocija prinašajo dobiček.

Vas je delovanje na družbenih omrežjih na kakršen koli način spremenilo?

Spreminjam se že zaradi odraščanja, menim pa, da mi »slava« ni stopila v glavo, tako pravijo tudi prijatelji. Pravzaprav nisem začela snemati videov zaradi slave, zgolj iz zanimanja in veselja.

Bo tudi vaša profesionalna kariera nekoč povezana z družbenimi omrežji?

Zagotovo želim ostati v teh vodah, ker v tem zares uživam.