Twitter: Bom, ampak samo če ti šeraš moj včeraj ustvarjeni ivent »Pre-party – odštevanje do twitterjevega 10. rojstnega dneva«. Saj veš – več šerov, več folka… Pa še všečke si boš nabral z objavo.

Facebook: Naj ti bo. Ti pa zame še en tvit objavi s povabilom v stilu #vsi smo tam. Ko sva že ravno pri všečkih, imam lepo prednost pred tabo, veš.

Twitter: Glede tvita bom premislil. Da se ne boš preveč hvalil s svojimi všečki: moja priljubljenost skokovito narašča – kar primerjaj število mojih in svojih followerjev, za nameček pa še zadnje podatke o številu tvitov na dan.

Facebook: Ti in tvoji tviti! Ti raje spremljaj, koliko dnevnih objav premorem jaz – od statusov, fotografij, videov, check-inov, plus zdaj imam poleg všečka še cel kup novih čutkov, ki so res nora pogruntavščina!

Twitter: Drugače se lahko slike in videe deli tudi prek twitterja, če še ne veš. Všečki so pa itak že preteklost, zdaj je hešteg in, mimogrede.

Facebook: Kako si otročji, huje kot tvoji uporabniki. Joj, moram končati, grem pregledat nove prošnje za prijateljstvo. ;)

Twitter: Da ne govoriva o tvojih uporabnikih. No, jaz pa grem prečekirat danes pridobljene followerje. #brb