Doživite popolno temperaturo z inovativnimi tehnološkimi rešitvami Samsung

Samsung WindFreeTM klimatske naprave so edinstvene na trgu, saj so zasnovane tako, da v načinu WindFreeTM zrak prijetno razpršijo skozi tisoče luknjic in tako porabnikom omogočijo, da ne čutijo neprijetnega občutka hladnega pihanja. WindFreeTM tehnologija je odlična izbira za vse, ki v prostoru ne marate direktnega izpihovanja hladu. Kakovost zraka v zaprtem prostoru je mogoče neprekinjeno spremljati prek aplikacije SmartThings, preko katere lahko tudi na daljavo vklopite način čiščenja in hlajenja. V zadnjem letu pa je zaradi naraščajoče zaskrbljenosti glede vplivov onesnaževanja in nečistega zraka ter povečane potrebe po izboljšanem klimatskem udobju na trg bil lansiran izboljšan model klimatske naprave WindFreeTM Pure 1.0.

Filter za čiščenje zraka za svež in čistejši zrak

Enota WindFreTM Pure 1.0 je opremljena z elektrostatičnim filtrom PM1.0, ki deluje kot čistilec zraka. Filter PM1.0 ne le zajema izredno drobnih prašnih delcev, temveč s pomočjo elektrostatičnega filtra tudi uničuje nekatere vrste zajetih bakterij. Sestavljata ga dva glavna dela, ki polnita in zbirata prah ter nekatere vrste bakterij. Filter PM1.0 je delno pralen, kar pomeni, da lahko uživate v bolj svežem in čistejšem zraku ter hkrati prihranite pri dodatnih vzdrževalnih stroških, ki nastanejo z menjavo filtra.

Funkcija Freeze Wash

Edinstvena lastnost enote WindFreeTM Pure 1.0 je vključitev tehnologije Freeze Wash. Ta funkcija pomaga očistiti enoto in odstrani do 90 odstotkov določenih vrst bakterij. S to funkcijo se izmenjevalnik toplote pri notranji enoti ohladi na −15 stopinj Celzija, da enoto prekrije z zmrzaljo. Ob preklopu na način odtajanja led, ki se tali, odstrani določene vrste bakterij, ki se nahajajo v toplotnem izmenjevalniku.

Hladilno-ogrevalne rešitve za vsak objekt in potrebe

Ne glede na vaše potrebe (stanovanje, manjši objekti z omejenim prostorom ali večji objekti kot so pisarne) vam bodo v podjetju Tratnjek d.o.o., ki je uradni uvoznik in distributer za hladilno-ogrevalne rešitve Samsung, svetovali o pravi klimatski napravi ali toplotni črpalki, ki bo zadovoljila vaše potrebe in vam s svojo energetsko učinkovitostjo prihranila denar. Vaše udobje je njihova prioriteta. S svojimi letos jubilejnimi 30-letnimi izkušnjami so opremili že mnogo različnih stanovanj, prostorov in stavb, med drugim tudi letalo, ki služi kot jedilnica v avstrijskem hotelu Novapark!

Ponudbo klimatskih naprav si lahko ogledate na povezavi ali pa kontaktirate prodajne svetovalce pri podjetju Tratnjek, ki vam bodo pripravili cenovno ugodno ponudbo, prilagojeno vašim željam in potrebam.