Uspešna podjetja svoje poslovne procese utemeljijo na sodobni informacijsko-komunikacijski tehnologiji, ki pri poslovanju odpira neštete možnosti. Napredni sistemi omogočajo popolno fleksibilnost in bliskovito odzivnost, tako da se bo vedno možno prilagoditi razmeram na trgu. Pojavijo se priložnosti, ki jih sicer ne bi imeli – izkoristili jih bodo podjetniki, ki imajo vzpostavljen dober telefonski sistem. Prav takšne rešitve ponuja družba NFON, ponudnik telefonije v oblaku za podjetja.

NFON sodi med deset najbolj inovativnih podjetij v Evropi na področju IP-telefonije in poenotenih komunikacij (raziskava družbe Frost & Sullivan). Poleg tega v svojem oblačnem telefonskem sistemu Cloudya, ki ga uporablja že več kot 40.000 evropskih podjetij, nenehno razvija nove funkcije.

Z dolgoletnim razvojem in lastno infrastrukturo lahko NFON ponudi vrhunske rešitve za širok krog podjetij. Zagotavlja popolno varnost in zanesljivost poslovnih komunikacij, ki jih upravlja oprema na oddaljeni lokaciji.

Družba NFON na potrebe bolj ali manj zahtevnih strank odgovarja s celovitim telefonskim sistemom Cloudya, ki predstavlja vse glavne adute sodobnih PBX sistemov v oblaku. Platforma Cloudya na primer vključuje tudi aplikacije za posebne poslovne zahteve, kot je Ncontactcenter, ki ponuja številne intuitivne funkcije za agente v klicnih centrih in se lahko integrira v različne poslovne aplikacije. Nenehne inovacije funkcij telefonije v oblaku dosegajo in presegajo tradicionalno telefonijo PBX – vključno s funkcionalnostjo videoklicev, deljenja zaslona in še veliko več.

Ima vse tiste funkcije, ki jih potrebuje podjetje pri upravljanju svojih telefonskih priključkov. S svojim obsegom pa pokriva še mnoge druge želje in potrebe podjetij, ki želijo z enim sistemom pokriti vse potrebno za fleksibilno in odzivno poslovno komunikacijo.

Poleg naštetih koristi je tukaj še fleksibilno naročniško razmerje s plačilom po porabi. Vse to so prednosti, ki jih hitro odkrijejo uporabniki PBX sistema NFON.

Obiščite spletno stran podjetja NFON in se seznanite z rešitvami