Senidah praznovala v izolaciji

View this post on Instagram

#menikodajerodjendan

A post shared by Senidah (@senida_h) on

Med tistimi, ki se nam najbolj smilijo v času izolacije, so zagotovo ljudje, ki v tem času praznujejo rojstni dan. Videli smo že nekaj posnetkov in fotografij alternativnih načinov praznovanja v času, ko se ne smemo družiti, a priznamo, da se nas nobena fotografija ni tako dotaknila kot fotografija s praznovanja 35. rojstnega dne pevke Senidah. Ljubljančanka, ki je priljubljena po vsem Balkanu, je ob otožni fotografiji torte zapisala besedilo svoje pesmi 100%, »meni ko da je rodjendan«, torej »kot da imam rojstni dan«. Upamo, da bomo ob tej skladbi kmalu lahko praznovali tudi v večjih skupinah.

Vrnila se je Lepa Fafna

View this post on Instagram

#lepafafna is back ❤️❤️❤️❤️

A post shared by Tomaž Mihelič Marlenna (@tomazmihelicmarlenna) on

Čeprav nam je korona marsikaj vzela, na primer svobodno prehajanje med občinami in nedeljske Zvezde plešejo, pa nam je marsikaj tudi dala. Eden od tekmovalcev prekinjene sezone Zvezd plešejo, Tomaž Mihelič, je namreč v času korone obudil lik Lepe Fafne, glasno prežvekujoče spletne vplivnice. Vrnitev je v svojem slogu naznanil v kratkem videoposnetku, v katerem je Lepa Fafna povedala, da jo je korona obudila od mrtvih in da ji banda nikoli ne bo prišla do živega. Očitno tudi njenim rožnatim obrvem ne.

Če bi Janša imel Pahorjev instagram

View this post on Instagram

Še ena. Hehe

A post shared by Ivan iz Grosuplja (@ivanizgrosuplja) on

Morda si res nihče nikoli ni zastavil vprašanja, kaj bi bilo, če bi Janez Janša svoj instagram upravljal tako, kot svojega upravlja Borut Pahor, a profil Ivan iz Grosuplja odgovarja prav na to vprašanje. Še eden v nizu šaljivih profilov namreč objavlja fotografije večinoma nasmejanega predsednika vlade v družbi starih prijateljev ter aktualnih in nekdanjih partneric. Ivan iz Grosuplja se tako smehlja v družbi nekdanje svetovalke za odnose z javnostmi Nine Orel, v družbi nekdanje partnerice Silve Predalič, pa tudi starih prijateljev, kot so Milan Kučan, Igor Bavčar in Marjan Podobnik.

Epidemija rožnatih las

V času, ko ni družabnih dogodkov ali množičnih zabav, frizerski saloni pa so zaprti, se je med vplivnicami porodil nov trend barvanja las na domu. Tokrat pa se ne odločajo več zgolj za odtenke, ki jih proizvede genetika, temveč tudi za drznejše barvne kombinacije. Tako kot so obrvi Lepe Fafne rožnate, so zdaj rožnati lasje številnih znanih in manj znanih Slovenk, med njimi tudi Tjaše Kokalj Jerala, ki je zapisala, da se nekajkrat na leto pobarva na roza in da je šla s to barvo las celo rodit. Tokrat je z devetimi selfiji ustvarila razpoloženjski vodnik po samoizolaciji. Katera rožnata Tjaša Kokalj Jerala ste vi?

Denise Dame mora sama čistiti vibratorje

Medtem ko so nekateri v krogu domačih, za mizo, obloženo s hrano, ki simbolizira Kristusovo smrt in vstajenje, se Slovenci po svetu soočajo z nekoliko manj pogostimi težavami. Ena najbolj znanih slovenskih vplivnic Denise Dame, ki te dni svojo erotično kariero gradi v Londonu, je tokrat na instagramu potarnala, da je njena čistilka okužena s koronavirusom in da mora zato sama čistiti svoje vibratorje. Denise Dame je te dni na splet ponovno vrnila svoje stare posnetke, saj želi, da bi ljudje lažje ostali doma, zagotovo pa ima precej prometa tudi na svojih plačljivih spletnih straneh.

Sanjska ženska s sanjsko potico

View this post on Instagram

🐣 𝗛𝗮𝗽𝗽𝘆 𝗘𝗮𝘀𝘁𝗲𝗿 🐰 Želim si, da bi vsak človek bil te sreče. Da bi okroženi z zdravimi starši in bratom ali sestro lahko sedli za mizo domačih dobrot. Da bi se razumeli in bili hvaležni za skupne trenutke. Naj nas vse vera v srcu vodi, da vsak dan odpuščamo ljudem, ki so nas prizadeli in ljubimo svoje bližnje kot ljubimo sami sebe. Predvsem ljubimo same sebe, vse se začne v nas. Vera, ljubezen, mir, sreča. 🙏❤🕊 Lepe velikonočne praznike mojiiiii 😘 Željela bih da je svaki čovjek takve sreće. Da biste bili okruženi zdravim roditeljima i braćom i sestrama i mogli s njime sjesti za stol domaćih delicija. Da bi se razumjeli i bili zahvalni na zajedničkim trenucima. Neka nas sve vjera u našim srcima svakodnevno vodi da oprostimo ljudima koji su nas povrijedili i volimo sve ljude kao što volimo i sebe. Iznad svega volimo sebe, jer sve počinje u nama. Vjera, ljubav, mir, sreća.🙏❤🕊 Sretan i blagoslovljen uskrs mojiiiiii 😘

A post shared by Nuša Rojs (@nusarojs) on

Štajerka Nuša Rojs po tem, ko je zmagala v hrvaškem resničnostnem šovu Sanjski moški, žal ni našla ljubezni. Sanjski moški Mijo in Nuša namreč po koncu šova nista ostala par, vendar pa bojazni, da si Nuša ne bi našla novega, ni. Te dni sicer veliko časa preživlja sama, je pa zato, vsaj sodeč po fotografiji, spekla precej dobro potratno potico. Ob tem je vsem svojim sledilcem in sledilkam zaželela vero, ljubezen, mir in srečo, kot tudi to, da bi vsi imeli to srečo, da bi bili obkroženi z zdravimi starši, bratom ali sestro in da bi lahko skupaj sedli za mizo, polno domačih dobrot. S sanjskim moškim ali brez.