Lepa Afna z masko prestrašila fanta


Pričakovanja so tudi doma visoka, če je tvoje instagramsko ime Lepa Afna. In če se nekateri za prvi april pošalijo, je verjetno logično, da je Lepa Afna prvega aprila malce manj lepa. Lepotna vlogerka Lea Filipovič je namreč prvi april izkoristila za to, da svojega fanta prestraši z ne preveč lepo podobo. Obrazne maske, ki so vedno bolj priljubljene za negovanje kože doma, v veliko primerih nosilko spremenijo v podobo filmskega serijskega morilca, kar se je zgodilo tudi Lepi Afni. Na srečo je prvotno stanje zgolj potezo stran, pa še koža ima nekaj od tega.

Nika Zorjan popiva doma


View this post on Instagram

Na zdravje! 🍺

A post shared by Nika Zorjan 🎤💖 (@nikazorjan) on

Da znajo zvezdnice za svojo barvo las poskrbeti tudi doma, dokazuje pevka Nika Zorjan. Ta se je pred nekaj dnevi spet prelevila v »rozalasko«, glede na trenutno dolžino las pa frizerke ali frizerja še nekaj časa ne bo potrebovala. Da se ima v karanteni dobro, je dokazala s fotografijo, na kateri v pižami nazdravlja s pivom. Nika Zorjan je tako kot številni mladi spoznala čare popivanja v oblačilih, ki nas ne tiščijo. Čeprav na fotografiji ni razvidno, ob kateri uri je bila posneta, pa naj vseeno dodamo, da v karanteni ni pravil glede tega, kdaj se spodobi piti.

Jan Plestenjak se je obril


View this post on Instagram

...pa je mir s strizenjem za nekaj mesecev😉J

A post shared by Jan Plestenjak (@janplestenjak) on

Številni so se ob začetku karantene šalili, da bomo zdaj vendarle videli, kakšna je naravna barva las številnih žensk, a se je izkazalo, da to ni res. Večini žensk gre barvanje doma povsem dobro od rok. Precej več težav imajo moški, ki si zdaj kot po tekočem traku brijejo glave, saj doma ne znajo vzdrževati svoje pričeske. Med njimi je tudi Jan Plestenjak, ki je, kot je zapisal, v času odsotnosti frizerke v roke vzel mašinco, zaradi katere bo zdaj nekaj mesecev mir s striženjem. Mnenja pod objavo so bila različna, oglasila se je tudi frizerka, ki je zapisala, da Jan mašince ne dobi več v roke.

Lara Komar v javnosti v crocsih


Karantena je čas za počitek in skrb zase, kar pa v veliko primerih s seboj prinese dvomljive modne odločitve. Tako se je igralka in žirantka v oddaji Znan obraz ima svoj glas, Lara Komar, v Trstu na 26. dan karantene odločila, da se v javnosti pojavi v gumijastih coklah oziroma crocsih, pregovorno najgršemu obuvalu na svetu. Rožnate crocse je kombinirala z vijoličnimi pajkicami in jopico z gepardjim vzorcem, barve pa med seboj še posebno lepo povežejo dvojne nogavice. Priznamo, da je kombinacija videti bolje kot slišati, res pa je tudi, da njenega modnega podviga v Trstu ni videlo veliko ljudi.

Otroka pevke Hajdi dobila kvadratasti glavi


View this post on Instagram

Lepo sem jima povedala, da v kolikor bosta ves čas pred televizijo📺 bosta dobila kvadratno glavo... pa mi nista verjela 🤷🏼‍♀️ In tako sta se danes zjutraj zbudila in (kot vedno) z napol zlepljenimi očmi rekla - RISANKE - in jaz sem jima povedala, da sta čaz noč dobila kvadratno glavo.👈🏻 Pokazala sem jima to sliko in vsa zgrožena sta letela v kopalnico, da se pogledata v ogledalo. Tako je meni že navsezgodaj uspela prvoaprilska šala 😜 Ob tem naj povem, da je moj oče, ko sem bila majhna res vsako leto poskrbel, da me je ukanil za prvi april. Pa čeprav sem vedela, da se moram cel dan pazit sem mu kot otrok vedno nasedla in prepričana sem, da mu bom danes spet 🙊😂 Koga ste pa vi uspeli nahecati danes? . . #prviapril #1april #1aprile #korona #koronavirus #ostanidoma #mamiblogerke #mamiblogerkeslovenija #mamilajf #momsofinstagram #igslovenija #jasamsupermama #supermamehr

A post shared by Hajdi (@hajdi_kj) on

Nekoč otroška pevka, danes pa mamica blogerka svojo ustvarjalnost izkazuje tudi pri vzgoji otrok. Svojima sinovoma namreč ves čas govori, da bosta v primeru, če bosta gledala preveč televizije, dobila kvadratasti glavi. Tako je prvi april izkoristila za vrhunec šale in otrokoma zjutraj, ko sta želela gledati risanke, pokazala to fotografijo. Otroka naj bi se precej prestrašila in takoj stekla k ogledalu preverit, ali sta se jima glavi res spremenili v kvadrata, Hajdi pa je s tem, kot je zapisala, zgolj nadaljevala tradicijo svojega očeta, ki jo je na ta datum redno naplahtal.