Pri zelenjavi še nekaj časa ne bo nič novega, pravi ljubljanska branjevka. Siljeni radič prodajajo od 2 do 3 evre za četrt kilograma in kot zagotavlja ena od njegovih prodajalk, na mrzlem zdrži tudi teden dni. Mešani radič z njive je okoli 3 evre za četrt kilograma, treviški radič od 3 do 5 evrov za četrt kilograma, tržaški solatnik 2,50 evra za četrt kilograma in motovilec od 2,50 do 3 evre za četrt kilograma. Goriška vrtnica pa je 5 evra za četrt kilograma.

Za brstični ohrovt je treba odšteti 2,50 evra za četrt kilograma, korenje je od 2 do 3 evre za kilogram, koromač okoli 4 evre za kilogram, brokoli in cvetača pa od 3 do 4 evre za kilogram. Rdeče zelje v glavi je mogoče dobiti za 2 evra za kilogram in krompir po večini za 1 evro za kilogram. Česen je od 10 do 13 evrov za kilogram, čebula pa od 2 do 5 evrov za kilogram.