Jabolka za zavitek, nekoliko obtolčena, je mogoče kupiti za 0,80 evra za kilogram. Pomaranče pa prodajajo od 2,50 do 4 evre za kilogram. Motovilca na stojnicah prav tako ne manjka, kjer prodajajo zelenjavo, je tudi ta solata. Njegove cene se gibljejo od 2,50 do 3 evre za četrt kilograma. Korenje in koleraba sta od 2 do 3 evre za kilogram, krompir pa okoli 1 evro za kilogram. Mogoče pa je kupiti tudi kitajsko zelje, ki je okoli 2 evra za kilogram.

Ob vsem sadju in zelenjavi pa na zunanjih stojnicah ponujajo tudi suhomesnate izdelke. Med mesnimi izdelki kmetije Janežič, ki jih mogoče na osrednji tržnici kupiti kar na treh lokacijah, med drugim v pokritem delu, pa je mogoče izbirati med različnimi salamami. Krškopoljska salama je 14 evrov za kos, jelenova pa 16 evrov za kos. Imajo tudi medvedji pršut, ki ima zelo intenziven okus, stane pa 100 evrov za kilogram.

Nasproti prodajalcev kislega zelja je mogoče najti tudi prodajalca kuhanega oziroma prečiščenega masla. Za 300 gramov boste zanj odšteti 10 evrov.