Koleraba, korenje, zelena so od 2 do 3 evre za kilogram. Krompir je mogoče večinoma kupiti za 1 evro za kilogram, najde pa se tudi za 0,80 evra za kilogram. Por je okoli 3 evre za kilogram. Za radič je treba odšteti med 2 do 3 evre za četrt kilograma, za motovilec pa okoli 3 evre za četrt kilograma.

Na eni izmed stojnic nasproti kislega zelja ponujajo tudi vrsto različnih gob. Nekatere so ekološko gojene pri nas, druge so uvožene. Bukov ostrigar stane 6 evre za kilogram, šampinjoni 4 evre za kilogram, gobe nameko 20 evrov za kilogram, šitake pa 17 evrov za kilogram. Izbirati je mogoče tudi med suhimi gobami. V tej obliki so lisičke in mešanica 5 evrov za 50 gramov, jurčki imajo enako ceno, le premium stanejo 7 evrov za 50 gramov.

Na zunanji tržnici pa imajo tudi vloženo rdečo peso, ki je 2 evra za pol kilograma. Na stojnici, kjer prodajajo zelenjavo z vsega sveta, je mogoče v tem času kupiti tudi sušen grah, tako kot za rdečo, zeleno in rjavo lečo, ki jo prav tako ponujajo, pa je zanj treba odšteti 6 evrov za kilogram. nm