Začetki Akrona

Vse se je začelo z idejo, da se slovenskim družinam omogoči prijetnejše bivanje in ustvari kulturo bivanja, ki spreminja življenja na bolje. Izziv je bil sprejet. Sprva s prodajo pohištva drugih proizvajalcev, pozneje z dodelavo pohištva in predelavo sedežnih garnitur. Toda usoda Akrona je hotela drugače – cilj je bil narediti izdelek, ki ga v Sloveniji še ni bilo. Ustvariti več dodane vrednosti ter se vpisati v zgodovino slovenskega dizajniranja in izdelovanja pohištva. Z izkušnjami in vztrajnostjo zaposlenih ter izredno poslovno žilico direktorja uspeh ni izostal. Rodile so se prve vgradne omare brez hrbtišča. Tej ideji so se takrat nekateri arhitekti in mizarji posmehovali, danes pa takšna izvedba vgradnih omar ponuja številne prednosti.

Pohištvo po meri: narejeno po vašem okusu in željah

Akronovo pohištvo slovi po vrhunski kakovosti, precizni izdelavi in najboljših materialih, predvsem pa imajo stranke najraje, da so vsi elementi narejeni po meri in v želeni kombinacijah barv ter materialov. Vgradnim omaram z drsnimi vrati se je pridružilo še drugo pohištvo: postelje, regali, komode, pisalne mize, drsna vrata … Skratka vse, kar potrebujete za opremljanje doma. V spalnicah, dnevnih sobah, otroških sobah, predsobah in tudi poslovnih prostorih. Še zlasti pa v mansardah, kabinetih in drugih manjših prostorih, kjer po meri narejeno pohištvo še posebej pride do izraza.

Prednosti vgradnih omar

Velike, prostorne, čudovite, estetske vgradne omare navdušujejo ženske po vsem svetu in tudi moški ugotavljajo, da je res dobro imeti vsa svoja oblačila, nogavice, modne dodatke in druge osebne stvari lepo pospravljene, ne pa razmetane po več omarah po vsej spalnici, včasih celo po dnevni sobi.

Kaj pa garderobna soba?

Garderobna soba je več kot samo soba, kjer hranite svojo garderobo. Je vaš intimni kotiček, kamor se v kopalnem plašču odpravite po jutranjem tušu, ven pa pridete urejeni kot iz škatlice. Garderobna soba je lahko del vaše spalnice, ki ga od preostalega dela ločite z drsnimi vrati, lahko pa je popolnoma ločena soba, v katero postavite vgradne omare, police, obešalnike, ogledalo, kakšen udoben fotelj, mizico in mehko preprogo. Sliši se odlično, kajne?

Pred naročilom vas obišče Akronov strokovnjak, ki prostor dodobra premeri in vam svetuje, kako najbolje izkoristiti prostor, da boste lahko vanj spravili vse svoje stvari. Vse pohištvo je narejeno v Sloveniji in je pri vas doma v zelo kratkem času. Če torej iščete kakovostno pohištvo, ki vam bo v čast in ponos, zagotovo poglejte na www.akron.si. Ne bo vam žal.