Poševnine kar kličejo po vgradnji omar, ki prostor optimalno zapolnijo in poskrbijo za maksimalno organiziranost. Seveda v skladu z vašimi pričakovanji in preostalo opremo.

V mansardi je vgradno pohištvo nepogrešljivo

Pohištvo po meri ponuja neskončne možnosti izbire in prilagoditev vašim potrebam. Prilagaja se lahko z dizajnom, funkcionalnostjo, materiali in barvami, s čimer se prilagodimo načinu bivanja posameznika. To je še zlasti pomembno v mansardah, kjer moramo načrtovanju posvetiti posebno pozornost in opremljanju dodati osebno noto.

Po meri izdelane in v prostor vgrajene omare se vselej prilagajajo prostoru in vašim potrebam. Tako sta zunanjost in razporeditev notranjosti omare odvisna od različnih kriterijev: razpoložljivosti prostora, kot so dimenzije in osvetlitev, potreb po shranjevanju in pričakovanj glede estetskega videza. Nizke omare je priporočljivo opremiti s policami, izvlečnimi policami, predali ali košarami, medtem ko obešalniki potrebujejo dovolj višine. Višje police so težje dostopne, zato nanje odlagamo stvari, ki jih redkeje uporabljamo ali pa so sezonske. Se sprašujete, kdaj izbrati predale namesto polic? Predali so uporabnejši, saj jih lahko v celoti zapolnite in omogočajo večjo preglednost ter dostop do vse vsebine. Prav tako se pojavlja vprašanje, ali je bolje namestiti drsna ali klasična vrata. Ko so drsna vrata odprta, je sosednji del omare zaprt, torej nimate hkratnega vpogleda in dostopa v oba dela omare. Z običajnimi vrati pa je lahko oviran prehod pred omaro. V določenih primerih se lahko odločite tudi za omaro brez vrat. Pri najboljši odločitvi vas bomo usmerjali in vam za lažjo predstavo omaro tudi izrisali. Tako boste imeli na vpogled vse podrobnosti.

Mansarda kliče po posebnih rešitvah

Za udobno stanovanje ni treba pretiravati. V stilu manj je več boste z minimalistično preprostostjo vnesli v mansardo vse, kar potrebuje. S pohištvom po meri, med katerim najbolj izstopajo vgradne omare, boste dosegli impresiven videz, ki ga lahko ustvarite samo v mansardi. Z ljubeznijo opremljena mansarda vas bo vsakič znova očarala in pritegnila tudi pozornost vaših oblikovalcev. b podstrešnih stanovanjih pa skorajda ne moremo mimo izzivov, ki jih ta prinašajo. Običajno v mansardah kraljujejo različni stebri, ki jih je treba vkomponirati v prostor. Prav tako naklon sten zahteva bolj premišljeno prostorsko ureditev, kar je najlažje premagati s strokovnim pristopom. In kjer klasični pohištveni kosi ne pridejo v poštev, priskočijo na pomoč Akronovi strokovnjaki. V Akronu že dobra tri desetletja izdelujejo pohištvo po meri. To je vedno odraz želja, pričakovanj in proračuna strank. Naj gre za vrhunske vgradne omare, spalnice, otroške sobe, poslovne prostore ali garderobe, s celovitim pristopom vsak bivalni prostor pridobi kar najboljšo obliko. Še zlasti mansarda, ki zahteva večje prilagoditve pri opremljanju.

Izkoristite prostor pod naklonom in ustvarite privlačne kotičke, kjer se boste počutili odlično. Z nasveti Akronovih svetovalcev je to povsem preprosto. S pohištvom po meri bodo vašo mansardo zapolnili tako, da bo dragocen prostor popolnoma izkoriščen. www.akron.si (ea)