Moderen dom zahteva skrbno izbrano pohištvo, ki ustreza sodobnemu načinu življenja in hitremu vsakdanjemu tempu. Opremljanje po meri je včasih veljalo za poseben luksuz, danes pa je dostopno vsakomur. Glede na številne prednosti, ki jih prinaša, se za opremljanje s pohištvom po meri odloča čedalje več strank.

Po meri narejeno pohištvo sodi v vsak ambient

Vgradne omare so paradni konj pohištva po meri, saj prispevajo k urejenemu in organiziranemu življenju. Postavite jih v spalnice, otroške sobe, mansarde ali predsobe. Vedno bolj aktualne so garderobne sobe, saj omogočajo funkcionalno pospravljanje. Tudi posteljo si lahko zamislite po svoje, dodate ji lahko predale ali pa jo skrijete v omaro. V otroški sobi največkrat kraljujejo pogradi, s katerimi prihranite kar nekaj prostora. Nepogrešljiva so drsna vrata kot pregradne stene, saj omogočajo prijetne in tople kotičke. Dnevni prostor kot osrednji družinski prostor za druženje in zabavo si boste prijetneje opremili, če bo pohištvo prilagojeno vašim potrebam. Za domačo administracijo si lahko uredite pisarniški kotiček. Ne glede na to, za kateri prostor se odločite, v stanovanje boste vnesli nekaj posebnega, hkrati pa prostor maksimalno izkoristili.

Zakaj izbrati Akron?

Akron že 30 let uspešno sledi željam in potrebam kupcev in tako ustvarja unikatno pohištvo. S stalnim tehnološkim razvojem zagotavlja maksimalno kakovost in dovršenost.

Pri nakupu vgradne omare upoštevajte svoje potrebe

Kakšno vgradno omaro izbrati, da bo čimbolj zadostila vsem vašim potrebam? Potrebam po urejenosti in estetski dovršenosti? Vgradne omare vedno bolj postajajo tudi okras vsakega ambienta, saj omogočajo neskončne možnosti kombinacij materialov, barv in vzorcev. Od polnil v različnih barvnih kombinacijah iverala do stekel, ogledal in slikovnih potiskov. Vgradne omare naj bodo predvsem uporabne in naj ponujajo racionalne rešitve. Primerna urejenost garderobne omare ali garderobne sobe vam poenostavi življenje. Urejenost in dobra organiziranost pa vodita k prijetnemu bivanju in dobremu počutju.

Prijazno vabljeni, da preizkusite Akromat, edinstveno spletno orodje za izris in izračun cen vgradnih omar po vaših željah. Za podrobnejše informacije se obrnite na Akronove prodajalce povsod po Sloveniji.