Pred nakupom dobro razmislite, kaj resnično potrebujete. Koliko obešalnih palic in za kakšno dolžino obešanja, katere predale in kako jih razporediti, se odločiti za zračne in pregledne košare, so primernejše navadne ali izvlečne police, kaj bo shranjeno pod stropom in podobno. Pri odločitvah vam bodo pomagali Akronovi strokovnjaki, ki so v 28 letih z vgradnimi omarami in ostalim pohištvom po meri opremili številne domove v Sloveniji in tujini. Pripravili so koristne nasvete, ki vam bodo olajšali izbor.

Poznate prednosti dobre organizacije garderobe?

Marsikdo si želi garderobno sobo ali vgradno garderobno omaro zgolj zato, da bi bila lahko vsaka stvar na svojem mestu. Res je, red je potreben, a posebna garderobna omara ponuja še več. Garderobna soba ali vgradna omara omogoča popoln izkoristek prostora: od stene do stene, od tal do stropa, z drsnimi vrati ali brez. Tudi v manjšem stanovanju se tako najde dovolj prostora za shranjevanje. Kadar je garderobna soba ločena od spalnega prostora, se lahko urejate kadar koli, ne da bi motili druge. S primerno organizacijo imate svoja oblačila in dodatke takoj pred očmi – ko postojite pred policami in obešali, boste takoj videli, katere kose lahko kombinirate. Ravno tako vam bodo na ogled oblačila, ki jih ne nosite več, in police, ki se zdijo nekam prazne in terjajo nakup novih kosov. Tako boste imeli v omari vedno zgolj stvari, ki jih z veseljem oblečete, nikoli pa vam ne bo zmanjkalo na primer nogavic.

Garderobna omara vam omogoča, da so vsa oblačila in modni dodatki vedno pri roki. Vsako stvar brez težav dosežete, nobena ne bo ostala skrita nekje v temnem kotičku, da boste nanjo pozabili. Predvsem pa bodo vaša oblačila vedno pripravljena za nošenje in bodo imela daljšo življenjsko dobo. Pravilno shranjevanje oziroma obešanje preprečuje zmečkanost in s tem poškodbe tekstilnih vlaken.

Odlike garderob Akron

Slovenski proizvajalec Akron že leta slovi po vgradnih omarah, katerih vsestranska uporabnost se gotovo najbolje pokaže prav pri urejanju garderobne omare ali garderobne sobe. Sodobno oblikovanje, kjer se videz dopolnjuje s funkcionalnostjo pri uporabi, prinaša praktične rešitve za moderen dom.

Akronove garderobe se bohotijo z neskončno možnostmi prilagajanja notranjosti, s čimer se povsem prilagodijo željam naročnika. Izvlečna obešala, specialna obešala za hlače, košare, predali iz različnih materialov ter različnih globin, izvlečne police in celo senzorski vklop luči ali osvetljena palica za obešanje poskrbijo, da vam je urejanje vedno v veselje, ne glede na to, ali se zjutraj odpravljate v službo ali zvečer na lepše. Garderobna soba je lahko soba popolnega užitka, kjer se v miru posvetite svojemu videzu.

Septembrska akcija vgradnih omar Akron

September je čas za nakup pohištva. Še zlasti, če gre za ugoden nakup kakovostne vgradne omare, ki se prilega vašemu prostoru. Tokrat vam ponujamo dve možnosti črno-belih vgradnih omar. Z drsnimi vrati s polnilom iz belega iverala ali mlečnega stekla, ki jih čudovito zaokroža kovinsko črno okovje. Katero boste izbrali? Preverite na www.akron.si.