S poroko naj bi bilo povezanih več objav na instagramu, ena naj bi nosila naslov Čez 10 let, druga Moja ljubezen, piše nemška tiskovna agencija dpa.

Igralca sta se srečala na snemanju filma Poslednja pesem leta 2009 in leto pozneje postala par. Leta 2012 sta se zaročila, a sta zaroko razdrla, leta 2016 pa sta se ponovno zapletla v romantično razmerje.

Poroka je bila v pevkinem rojstnem kraju Nasville v ameriški državi Tennessee, njun dom v Kaliforniji je bil uničen v lanskem požaru.

Šestindvajsetletna Miley Cyrus je zaslovela v seriji Hannah Montana, ki je pred dobrimi desetimi leti postala uspešnica in zaradi katere je prejela status najstniškega idola. Še v času snemanja serije je podpisala pogodbo za štiri albume z Disneyjevo založbo Hollywood Records in leta 2007 izdala dvojni glasbeni album Meet Miley Cyrus.

Album je zasedel prvo mesto na lestvici Billboard in kasneje prejel tri platinaste oznake Združenja ameriške diskografske industrije (RIAA). Sledila sta prav tako uspešna albuma Breakout (2008) in Can't Be Tamed (2010).

Zvezdnica je znana tudi po kontroverznih nastopih, objavah fotografij in več razmerjih.