Imeti hišnega ljubljenčka je čudovito, a tudi zahtevno

V hišo prinese toliko veselja, zabave in brezpogojne ljubezni, ki nam vsak dan znova ogreje srce. Z dolgega in zabave polnega sprehoda pa se naši štirinožni prijatelji pogosto vrnejo z mokrimi in umazanimi tačkami, svoje dodajo še dlake njihovega blagodejnega kožuha in ostanki slastne malice. Njihovi lastniki morajo tako, če želijo ohraniti dom čist, sesati prav vsak dan. To pa je v hitrem tempu življenja vse prej kot enostavna naloga.

Funkcije, ki dobesedno pometejo s prahom in dlakami

Pri iRobotu so zato mislili tudi na lastnike hišnih ljubljenčkov. Serije robotskih sesalnikov iRobot Roomba 800 in 900 imajo tehnologijo AeroForce™, ki poskrbi, da se lasje in dlake ne zapletajo v posebej za to prilagojene krtače, košek pa je večji in ima vgrajen HEPA-filter, tako na tleh ne ostane resnično ničesar. Izjemno priročna je tudi navigacija iAdapt® v kombinaciji s funkcijo vSlam® v robotskih sesalnikih iRobot Roomba serije 900, saj z vizualizacijo prostora poskrbita, da je popolno očiščen prav vsak najmanjši prostorček stanovanja.

Kakšne so izkušnje znanih lastnikov hišnih ljubljenčkov?

Kakšna odrešitev je robotski sesalnik iRobot Roomba so preizkusili tudi znani obrazi, ki si življenje delijo s pasjimi prijatelji.

Lucija Čirović, lutkarica, igralka, in komičarka

Luciji Čirović dela družbo kuža John.

"Moj John in Roomba imata kar naprej spomladansko akcijo. On razmetava, ona pa čisti za njim. In jaz? Medtem zasluženo počivam. Sicer pa res super zadeva, ves čas imamo čista tla, ne da bi morala jaz vzeti metlo v roke." 

Nataša Bešter, avtorica in voditeljica TV oddaje Štiri tačke

Nataša Bešter zelo ceni čas, ki ga lahko preživi s svojima ljubljenčkoma, medtem ko robotski sesalnik iRobot Roomba temeljito opravi vso delo.

"To je res dober občutek, da gremo mi lahko na dolg sprehod, naš iRobot Srečko pa medtem posesa hišo. Pa še zelo natančen je, nobena Hanina in Zoyina dlaka ne ostane na parketu."

Katja Vogrinec iz pasjega hotela Pasja Hiša

"Nisva verjela, da bo Roomba kos našim zahtevam in potrebam, ker imava res veliko psov, a sva se motila. Povsem navdušena sva. Po čiščenju ni nikjer nobenih dlak, niti po tepihih, kotih in robovih stanovanja. Pozna se tudi, da je manj praha po pohištvu in da je zrak čistejši. Kužki so Roombo najprej čudno gledali, sploh kakšen, ki je še ni videl, a po dveh dneh se vsi navadijo. Razumejo, da pridno dela, ko oni počivajo."

Roomba v Pasji Hiši čisti vsak dan zjutraj, še pove Katja, prej pa je morala sesati ona. Sedaj je sesanje povsem opustila, pomiva pa še. "Si bom morala omisliti še robota za pomivanje tal iRobot Braava," že razmišlja Katja.

iRobot Roomba temeljito očisti tla in nam prihrani čas

Na družbenih omrežjih so izjemno priljubljeni tudi videi hišnih ljubljenčkov, ki se na zabavne načine odzivajo na robotski sesalnik iRobot Roomba, mnogi se z njim celo prevažajo po stanovanju. Zvrhan koš zabave, ni kaj. Predvsem pa nam robotski sesalnik iRobot Roomba omogoča, da lahko čas, ki bi ga sicer porabili za čiščenje, kvalitetno preživimo s svojimi ljubljenčki in s svojimi najdražjimi. Ker gre za robota, ta enako kvalitetno in temeljito opravlja svoje delo tudi takrat, ko bi ga mi opravili napol. Tako lahko vsak dan vstopimo v čist dom, ne da bi se sesalnika sploh dotaknili. Robotski sesalnik iRobot Roomba nam namreč z aplikacijo iRobot HOME omogoča, da ga upravljamo od kjer koli, v naprej lahko nastavimo čas delovanja, sam pa se tudi vrne v bazo in napolni baterijo.

Obilo lepih trenutkov z vašimi hišnimi ljubljenčki vam želimo.