Plišasta maternica Savine Atai

Gurujka obrazne joge Savina Atai je te dni prek interneta v živo izvajala intenzivni trening obrazne joge, s katero lahko ženske ustavijo »padanje obraza«. Pri tem početju si je pomagala z učnimi pripomočki, torej s plišastimi igračkami notranjih organov, ki imajo od joge največ koristi – ščitnico, nadledvično žlezo in celo maternico z jajčniki v rožnati barvi.

Aljoša Bagola kot navaden mačkon

Kreativni direktor Aljoša Bagola s svojimi sledilci na instagramu poleg osebnih fotografij najraje deli avtorske pregovore, ki jih najprej zapiše na kos papirja, potem pa ta kos papirja fotografira. »Bati se je normalno. Zato se bojte le biti normalni,« razmišlja o normalnosti. O delu in duši pa takole: »Vaše telo je ustvarjeno za delo, z dušo pa izrazite sebe. Pravilno življenje je torej nenehno delo na sebi.« Ta teden si je modrost izposodil – fotografijo, na kateri je v črnem puloverju, je primerjal s posnetkom animiranega mačka in ob tem citiral jazzovskega glasbenika Milesa Davisa, ki je menda nekoč rekel, da moraš biti včasih zgolj navaden mačkon.

Tina Maze hodi nadopust z avtodomom

Tudi smučarska prvakinja, po novem mama in motivacijska govorka Tina Maze s sledilci na instagramu rada deli prizore iz svojega življenja. Nedavno je nagovorila zbrane na športni konferenci, kjer je razmišljala o prednostih in slabostih digitalizacije v športnih tekmovanjih, zadnje dni pa je razkrila še, da ceni udobje, ki ga omogočajo počitnice z avtodomom. »Včasih je to najboljši hotel na svetu,« je zapisala pod fotografijo in dodala oznako, ki razkriva model. Vsekakor gre za izjemno udobno nastanitev – model supreme znamke Adria med drugim ponuja udobno ležišče petim osebam, udobni dnevni prostor in jedilnico, moderno kopalnico, ambientalno osvetljavo in pametni sistem ogrevanja. Na voljo je že za nekaj več kot 90.000 evrov.

Rekonstruirala nos, dobila jabolko navdiha

Uroš Ahčan in Vojko Didanovič sta nedavno izvedla prvo popolno rekonstrukcijo nosa na svetu, za zgodovinski dosežek pa nista bila nagrajena samo z mednarodno slavo stroke, ampak celo z jabolkom navdiha, posebnim priznanjem, ki ga Borut Pahor podeljuje »izjemnim posameznikom, ki navdihujejo druge«. »Verjetno najbolj odmevno priznanje predsednika republike,« so o zlatem jabolku zapisali na instagramu Boruta Pahorja. Morda v prihodnje lahko razmislijo, da bi prebojnim znanstvenim dosežkom podelili tudi kakšno bolj uradno državno odlikovanje, ki ga opredeljuje zakon o odlikovanjih.

Luka Dončić jih ima že milijon

Zdaj že uradno najslavnejši slovenski košarkar Luka Dončić navdušuje na prvih tekmah v ligi NBA, svojevrsten mejnik pa je doživel tudi na družbenih omrežjih. Mlademu športnemu asu namreč od nedavna na instagramu sledi že milijon uporabnikov. Za primerjavo: Deandreju Aytonu, prvemu izbranemu novincu na letošnjem naboru NBA, sledi le malo več od 300.000 uporabnikov, drugoizbranemu Marvinu Bagleyju tretjemu pa pol milijona.
View this post on Instagram

Great W! #loveourfans 🙏🙌

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic) on

Werner prodaja obeske za ključe, a ne vemo, kje

Po parfumih, dežnikih in kravatah je domači popevkar Werner zdaj ponudil še obeske za ključe s svojim imenom in v tem primeru tudi podobo. Ne gre za ničvredno plastično kramo, saj sta Wernerjev obraz in podpis vgravirana v kristal, ki v slabih svetlobnih pogojih deluje tudi kot lučka modre barve. Obesek je lahko po izbiri oplemeniten s kristalom swarowski v obliki srčka. Pevec svojih sledilcev sicer ni informiral, kje sprejema naročila, zato javnost v tem trenutku še ni seznanjena z veljavnim cenikom.