Melania Trump se spet dotika soproga

Ameriška prva dama Melania Trump se je ob prazniku neodvisnosti po dolgem premoru spet udeležila uradnega državniškega srečanja. S soprogom oziroma predsednikom Donaldom Trumpom sta mahala z balkona Bele hiše, se sprehodila po vrtu, premor pa sta sodeč po mnogih posnetkih izrabila tudi za inštrukcije držanja za roke, ki jima je doslej povzročalo preglavice. Kot je videti, prvi dami po novem ni odveč, da se svojega soproga v javnosti občasno tudi dotakne.

Hrvati so navijali tudi na porokah

Hrvaški nogometni navijači svojo vlogo jemljejo resno in obvezen ogled tekme seveda ne zadostuje. Hrvati z motivi svojega državnega grba in zastave ovijajo vse, kar jim pride pod roke – v pravih barvah so dimne bombe, oblačila, pokrivala, šahovnico pa imajo na sebi tudi vsi otroci, domače živali in, kot smo še opazili na instagramu, celo ženini in neveste. Mladoporočenca iz Splita sta imela svatbo na večer tekme z Rusijo in temu prilagojena so bila njuna oblačila, najbrž pa tudi zabava na splošno.

Vremenske spremembe na Pop TV

S Pop TV so prek uradnega profila na instagramu sporočili, da bo vreme namesto Jane Morelj odslej napovedovala s televizijskim vremenoslovjem že podkovana Špela Jereb. Moreljeva je odšla na porodniški dopust, Jerebovo pa so na Pop TV predstavili kot prepoznavni medijski obraz in osebo, »ki je že vodila vreme«. Čeprav tega niso napisali neposredno, je napovedovalka vreme pred leti vodila na Planet TV, na Pop TV pa se bo prvič v živo preizkusila v petek, trinajstega, kar ni problem, saj je trinajst menda njena srečna številka.

Werner je spet v belih kopalkah

Pevec slovi po glasbi, ki zveni dalmatinsko, na morje pa se že vrsto let vseeno raje odpravi na bolj eksotične Maldive. Werner na vsakih počitnicah izkoristi priložnosti tamkajšnje naravne scenografije in na idiličnih plažah posname vrsto novih fotografij. Te so ga pred leti že uvrstile na naslovnico domačih tabloidov, saj so oprijete kopalke bele barve izrazito poudarile njegovo obsežno mednožje. Tokrat je na počitnicah posnel kar video, kopalke pa so bile ponovno bele in znova bolj oprijetega kroja. V videu Werner sicer še pleše in se vrti po pesku.

New day...new begginings😀😀#holidays

A post shared by Werner Werner Brozovic (@wernerbrozovic) on

Marko Potrč počiva, da bi lahko več telovadil

Televizijski voditelj Marko Potrč zadnje leto predvsem veliko telovadi, vsaj če sodimo po njegovih objavah na instagramu. Voditelj resničnostne oddaje o hujšanju veliko časa preživi na fitnesu in velikokrat omenja svojo prehrano, ki je večinoma beljakovinskega izvora. Zadnje tedne je bil kljub vsemu na družinskem dopustu, objavil pa je tudi fotografijo, na katerem je v jogijskem položaju lotosa, v pripisu pa celo svetuje, da si je treba vzeti čas za premor, odklop. »Recimo, da se malo nastavite soncu po jutranjem teku. Po tem je človek bolj produktiven, bolj pozitivno naravnan,« je s komentarjem nazadnje hitro ovrgel misel, da se bo počasi malo umiril.

Božo Predalič vrta, obira in kosi

Grosupeljčan Božo Predalič je kot večina pripadnikov stranke SDS bolj aktiven na twitterju, kjer ima več občinstva za svoje politične ideje. Nekdanji generalni sekretar v vladi Janeza Janše kljub vsemu obratuje tudi na instagramu, kjer s sledilci deli nekoliko intimnejše utrinke. Tam izvemo, da Predalič v prostem času obira domače sadno drevje, da za košnjo trave uporablja profesionalno kosilnico in celo, da vrta luknje v svoj balkon, ki ga očitno prenavlja. Ob tem pogosto maha tudi s slovensko zastavo, kot se za domoljuba in pravega Slovenca, za kakršnega se ima, tudi spodobi.

Sam svoj mojster

A post shared by Božo Predalič (@bozopredalic) on