Čakamo datum volitev, Pahor gleda Čedno dekle

Aktualna vlada se je vdala, tik preden bi ji v vsakem primeru potekel rok, naloga predsednika Boruta Pahorja pa je, da razpiše datum novih parlamentarnih volitev. Na instagramu je imel sicer druge prioritete, saj je svojim sledilcem še enkrat navdušeno razložil, kako rad ima film Čedno dekle. »Še nikoli u lajfu se nisem mogel upreti skušnjavi, da filma Čedno dekle ne bi pogledal do konca,« je zapisal in dodal, da ga je videl vsaj stokrat, da ga zna na pamet in da sicer ve, kaj si o tem mislimo, a tako pač je.

Karla Erjavca en dan ni, pa je vse narobe

Dan, ki se je prevesil v večer Cerarjevega odstopa, se je zaradi sodne odločitve o drugem tiru in tegob z maketo že od jutra odvijal razburljivo, vse to pa je na instagramu že čez dan v šali pokomentiral zunanji minister Karl Erjavec, ki se je ravno vrnil s službene poti. »En dan me ni, pa je vse narobe,« je zapisal pod fotografijo, ne vedoč, da bo situacija v naslednjih urah še eskalirala.

En dan me ni pa je vse narobe. #minister #foreignaffairs #karlerjavec #instalife

A post shared by Karl Erjavec (@karlerjavec) on

Eva Irgl obljublja, da bo sijalo sonce

Po pričakovanjih so v predvolilni pripravljenosti predvsem vidnejši člani stranke SDS, med njimi tudi aktualna poslanka Eva Irgl. Na svojem javnem instagram profilu, poimenovanem »Eva Irgl Privat«, se je objavila v modri koktajl obleki in se prislonila na slikarsko umetnino z žarečim rumenim soncem. Posnetek v stranki ljubi barvni kombinaciji je podpisala s pomenljivim »za dežjem vedno posije sonce«, kar morda naznanja, da bodo v SDS spet poskušali s sloganom, ki govori o rumenem soncu na modrem nebu.

Za dežjem vedno posije sonce. 😊

A post shared by Eva Irgl Privat (@eva.irgl) on

Tomaž Lisec pregovoril Kavčiča v selfi

Tisti poslanec, ki ni seznanjen, kako se obleči za protokolarni dogodek z oznako »black tie«, in ki se na twitterju med drugim prepira o možnostih prepevanja priljubljene viže Golica, je na instagramu objavil fotografijo, na kateri je v družbi selektorja nogometne reprezentance Tomaža Kavčiča. Če bi ocenjevali po obrazni mimiki, je za skupno poziranje precej bolj zagret Lisec, oba pa sta v znamenje dobre volje kljub vsemu iztegnila palec v zrak.

Moja malenkost in selektor. #NZS

A post shared by Tomaž Lisec (@lisectomaz) on

Nuša Derenda praznuje, kot se spodobi

Znana slovenska pevka je pred kratkim obeležila dvajseto obletnico glasbenega delovanja in to pospremila z razstavo svojih oblačil in osebnih predmetov, pa tudi s koncertom v ljubljanskem Cankarjevem domu. Če sodimo po posnetkih, ki so se med drugim znašli tudi na njenem instagramu, pri koreografiji ni bila sramežljiva, saj sta jo ves čas spremljala in celo po rokah nosila dva postavna plesalca.

Mojca Mavec nasmejana med izraelske vojake

Najaktivnejša televizijska popotnica z nacionalke je potovala v Izrael in kot na drugih popotniških destinacijah tudi tam našla kup priložnosti za radostna doživetja. Navdušili so jo lepi razgledi na Galilejsko jezero, očarala jo je arhitektura v slogu Bauhausa, nasmešek na obraz pa ji je izvabil celo sprehod med izraelskimi vojaki. Slednjo fotografijo je celo objavila pod angleškima oznakama za »okupirano« in »nasmeh«.

#occupied #smile #travel

A post shared by mojca mavec (@mojcamavec) on