Marseille je na Velodromu premagal Athletico Bilbao s 3:1, RB Leipzig, ki je igral brez poškodovanega Kevina Kampla, je slavil proti Zenitu iz St. Peterburga z 2:1, medtem ko je Sporting v Lizboni premagal Viktorijo Plzen z 2:0. V tekmi med Lazijem in Dinamom ni bilo zmagovalca, na koncu je bilo 2:2.

Lazio in Dinamo sta odigrala zanimivo tekmo, kjer so vsi štirje goli padli v drugem delu. Ukrajinci so povedli v 52. minuti z golom Viktorja Cigankova, dve minuti kasneje je izenačil Ciro Immobile. V 62. minuti je Felipe Anderson povišal izid, v 79. minuti je Moraes izenačil z golom z 20. metrov.

Marseille je premagal Athletic s 3:1. RB Leipzig, za katere ni igral poškodovani Kevin Kampl, je bil boljši od Zenita z 2:1. Bruma je zabil za 1:0 v 56. minuti po podaji Tima Wernera, ki je v 77. minuti povečal prednost nemške ekipe. Upanje je ruski ekipi povrnil Criscito z golom po prostem strelu v 87. minuti.

Sporting je v Lizboni rutinsko ugnal Viktorijo z 2:0, oba gola je zabil Fredy Montero.

Atletico Madrid, za katere ni branil poškodovani Jan Oblak, je premagal Lokomotivo iz Moskve s 3:0. Milan je z 0:2 klonil proti Arsenalu, CSKA Moskva pa proti Olympique Lyonu z 0:1.