Pomeni to, da vas ne moti njegovo arogantno, cinično, duhovičenje na račun človeka v težki življenjski stiski, ki je prav po zaslugi predsednika vaše stranke končal v bolnišnici? Soglašate z njim, da oče petih otrok pač ni Rade Šerbedžija, in nam družno sporočate, da je tudi za vas človečnost le tržno blago in da so človekove pravice absurd?

Podpirate njegovo zahtevo, da je treba iz države izgnati človeka, ki se je v slabih dveh letih naučil našega jezika in s tem izkazal spoštovanje do države, v kateri si želi živeti, medtem ko se vaš predsednik v vsem dolgoletnem političnem mandatu ni niti malo potrudil, da bi se izražal v pravilni slovenščini, in nam tako jasno pokazal, kakšna je raven njegove politične kulture, kako spoštuje javnost in kakšno digniteto daje na tak način funkcijam, na katere se je v tem času povzpel?

Prepričana sem, da če bi bil zaposlen v trgovini, bi ga zaradi malomarnega izražanja odpustili. Tudi njegova angleščina ni v čast ne njemu ne vaši stranki pa tudi slovenski vladi ne. Vi in mediji ste vsa ta leta minimalizirali njegovo populistično duhovičenje, ki ga je edino ohranjalo na oblasti. Nedavno so klovni pokazali tudi svoj grozljivi obraz, kaže nam ga tudi Erjavec, samo nočete ga videti.

Če ne drugega, ste imeli v stranki možnost, da bi molčali, ker ste se oglasili, pa od vas pričakujem, da nam volilcem javno pojasnite, za kakšne vrednote se sploh zavzema vaša stranka. Pravico imamo vedeti, posebej v času, ko se bližajo volitve.

Lada Zorn, Ljubljana