A kako glede na široko ponudbo izbrati tisto pravo ograjo?

Ograjo kupujemo praktično za vse življenje. Zato sta pravilen izbor in primerna kakovost ključnega pomena, da bomo z njo zadovoljni ne samo danes in jutri, ampak še dolga leta. V podjetju Ograje Kočevar na podlagi dolgoletnih izkušenj in poznavanja potreb ter želja kupcev svojim strankam svetujejo, naj pri odločitvi upoštevajo naslednje kriterije:

- enostavnost montaže in uporabe (brez vzdrževanja, dolga življenjska doba),

- ujemanje s prostorom, objekti in življenjskim stilom kupca (barvna usklajenost, ograje po meri),

- celovitost ponudbe – od proizvodnje ograj in ograjnih vrat (tudi po meri kupca) do zagotavljanja dodatnih storitev (ogledi, svetovanje, načrtovanje, montaža).

Večji del ograj podjetja Ograje Kočevar je narejenih iz pocinkanih in prašno barvanih elementov, zato so praktično neuničljive, vzdrževanje ni potrebno. Njihove ograje in ograjna vrata so varjeni in barvani v Preboldu, kjer imajo poslovne prostore in lastno proizvodnjo.

Za kakšne ograje se Slovenci odločamo najpogosteje?

Najpogosteje se odločamo za nakup panelnih ograj, saj predstavljajo odlično razmerje med funkcionalnostjo, kakovostjo in ceno. Pletene mrežne ograje priporočamo tistim, ki želijo ograditi večjo površino (kmetija, sadovnjak, večji vrt, igrišče…) oziroma imajo zelo razgiban teren. Izjemno elegantno, prestižno delujejo tako imenovane kamnite ograje. Te poskrbijo tudi za popolno intimo, saj se skozi njih ne vidi prav nič. Ograja deluje zelo razgibano, z različnimi barvami kamenja pa tudi zelo unikatno, posebno. Za vse tiste, ki jim mrežne ograje, klasični paneli ali kamnite ograje niso všeč, so na voljo različne ograje po naročilu. Narejene so lahko iz jeklenih okroglih ali pravokotnih palic, cevi, iz perforirane pločevine…

Vsaka ograja – če želimo, da zapre prostor – potrebuje tudi vrata

Enokrilna vrata so namenjena predvsem prehodu oseb, dvokrilna, samonosilna in samonosilna drsna vrata pa za vozila. Vrata lahko odpiramo ročno ali avtomatsko, s pomočjo motornega pogona. Polnila vrat so lahko usklajena z ograjo, denimo paneli, lahko pa so zaprta tudi s perforirano pločevino ali s tako imenovano strong ograjo (jeklene cevi, palice).

Zakaj so Ograje Kočevar prava izbira?

- Narejene v Sloveniji.

- Desetletna garancija.

- Enostavne za montažo in uporabo.

- Vzdrževanje ni potrebno.

- Rešitve po meri.

- Celostne rešitve – od svetovanja, ogledov, načrtovanja do montaže.

Za pripravo informativne ponudbe ali naročila izmer in svetovanja na terenu pokličite Ograje Kočevar na številko 080 23 02 ali pišite na info@ograje.com. Več informacij tudi na www.ograje.com ali na FB/OgrajeKocevar.