»Družinsko podjetje Ograje Kočevar letos praznuje že enajsto leto od pričetka proizvodnje ograj. Razvili smo se iz podjetja s 35-letno tradicijo proizvodnje strojev za uporovno varjenje kovin. Z izdelki vrhunske kakovosti in dizajna, ki so v celoti plod lastnega znanja in razvoja, smo v dobrem desetletju bliskovito širili svoj trg in zaradi vse večjega povpraševanja tudi proizvodnjo. Ograje in ograjna vrata sedaj uspešno prodajamo na slovenskem in tujih trgih, predvsem v Avstriji.

Strokovni posvet v salonih

Razstavno-prodajni salon v Mariboru je naš drugi salon, v katerem lahko stranke naše ograje tudi vidijo, otipajo, predvsem pa se z našimi strokovno podkovanimi sodelavci in sodelavkami posvetujejo o najboljši rešitvi za njihove želje in potrebe,« je povedala Zdenka Pečnik Kočevar, prokuristka podjetja Ograje Kočevar, rastočega in razvojno usmerjenega podjetja iz Savinjske doline.

Podjetje Ograje Kočevar svojim strankam zagotavlja preverjeno kakovost z dolgo življenjsko dobo, kar dokazuje z do desetletno garancijo na svoje izdelke. Tisoči zadovoljnih kupcev v Sloveniji in tujini potrjujejo njegovo poslanstvo – skrb za to, da je vaš dom, zares vaš svet, ponos, vaša varnost in intima. Njegove stranke so vsi, ki želijo z ograjo dodati zadnjo piko na i prostoru, pa naj bo to dom, igrišče, šola, park, podjetje ali na primer. parkirišče.

Vrhunska kakovost izdelkov

Njegove ograje so večinoma iz jeklenih, pocinkanih in prašno barvanih elementov, zato so tako rekoč neuničljive in vzdrževanje ni potrebno. Ograje in ograjna vrata so varjene in barvane v Preboldu, kjer ima podjetje Ograje Kočevar poslovne prostore in lastno proizvodnjo. Svojim strankam jamči skladnost z vsemi potrebnimi standardi in vrhunsko kakovost, ki jo redno preverja v laboratorijih, zanjo pa premore tudi vse ustrezne certifikate.

Podjetje Ograje Kočevar je prisluhnilo željam, potrebam in pričakovanjem kupcev, ki poleg kakovosti zahtevajo dovršenost oblik ter enostavne, cenovno dostopne in trajne rešitve. Široka paleta njegovih izdelkov zato zadovolji tudi najzahtevnejše. Izbirati je moč med panelnimi, kamnitimi, mrežnimi in perforiranimi pločevinastimi ograjami ter ograjnimi vrati, z rešitvami po meri pa v podjetju Ograje Kočevar poskrbijo tudi za vse druge želje, ki jim jih zaupajo njihove stranke.