Desetletna garancija, vzdrževanje pa ni potrebno

Podjetje Ograje Kočevar svojim strankam zagotavlja preverjeno kakovost z dolgo življenjsko dobo, kar potrjuje tudi desetletna garancija na njihove izdelke. Večji del ograj podjetja Ograje Kočevar je narejenih iz pocinkanih in prašno barvanih elementov, zato so tako rekoč neuničljive, vzdrževanje pa ni potrebno.

Ograje za hiše, podjetja, javne površine  …

Podjetje načrtuje, izdeluje, prodaja in montira ograje in ograjna vrata za lastnike individualnih hiš, podjetja in javne institucije – skratka za vse, ki želijo z ograjo postaviti zadnjo piko na i prostoru, pa naj bo to dom, igrišče, šola, park, skladišče ali na primer parkirišče.

Za vse okuse, tudi po naročilu

V podjetju Ograje Kočevar so prisluhnili željam, potrebam in pričakovanjem kupcev, ki poleg kakovosti zahtevajo dovršenost oblik ter preproste, cenovno dostopne in trajne rešitve. Široka paleta njegovih izdelkov zato zadovolji tudi najzahtevnejše. Izbirati je moč med panelnimi, kamnitimi, mrežnimi in perforiranimi pločevinastimi ograjami ter ograjnimi vrati, z rešitvami po meri pa poskrbi tudi za vse druge individualne želje.

Odgovornost do kupcev in okolja

Na prvo mesto v podjetju Ograje Kočevar postavljajo skrb za zadovoljstvo kupcev, saj je to jamstvo za uspeh in nadaljnjo rast. Svojim strankam jamči skladnost izdelkov z vsemi potrebnimi standardi in vrhunsko kakovost, ki jo redno preverjajo v laboratorijih, ima pa tudi vse potrebne certifikate. Svojo odgovornost to podjetje izkazuje tudi do okolja, saj s fotovoltaično elektrarno pokriva del potreb po električni energiji. Družbeno odgovornost izkazuje z rednimi donacijami in sponzorstvi ustanovam in društvom, najbolj ponosnopa je na sponzorstvo nadvse uspešnih nogometašev NK Maribor, ki so se nedavno uvrstili v Ligo prvakov.

Ogledi in svetovanje strokovnjakov podjetja Ograje Kočevar so brezplačni. Pokličite jih lahko na telefonsko številko 080 23 02 ali pa jih obiščite na sejmu MOS v Celju, dvorana F, razstavni prostor 8.