Spremenijo namreč zdravo frekvenco organom, kar pa se kaže z različnimi oblikami bolezni – kronične, avtoimunske, pa tudi rakave bolezni, pogosto »brez razloga«, navkljub zdravemu načinu življenja. Tudi v Sloveniji poznamo številne primere, da so ljudje zdravo živeli, zboleli pa za najhujšimi boleznimi. Ker so zemeljska sevanja pogosti skriti vzroki nastanka in razvoja bolezni, so hkrati dejavniki, ki pogosto onemogočajo zdravljenje, ne glede na metode izvajanja, saj predstavljajo stalni, vsakonočni »geopatski stres« celic človeka. To pa dolgoročno slabi imunski sistem, ki je ključen za ozdravljenje katere koli bolezni.

Prvi simptomi izpostavljenosti

Ste pogosto brez energije in utrujeni? Se zbujate med spanjem med 1. in 4. uro zjutraj? Vas mučijo kronične težave, bolečine v hrbtenici, nogah, živčno srce, imate bolezni brez pravega vzroka? Ko so ti simptomi dolgotrajni, bi morali posumiti na škodljiva sevanja, ki lahko privedejo do hujših zdravstvenih težav, če jih ne ustavite pri »korenini«.

Vpliv geopatske stresne cone in odsotnost imunskega sistema

Imunski sistem ima nalogo popravljati, zdraviti telo. Ti procesi potekajo prav med spanjem. Njegova naloga je tudi prepoznati telesu tuje (benigne kot maligne) celice in jih uničiti, če je slab, pa se te celice izmuznejo njegovemu nadzoru, kar pa vodi do bolezni. Geopatska stresna cona, patogeni predel vključuje različna zemeljska sevanja – podzemne vode (žile, vodni tokovi), Hartmannovo sevanje, Curryjeva sevanja. Kjer ta sevanja prehajajo ali kjer so sečišča, križanje linij, to imenujemo patogena cona – polje, območje bolezni, rakave cone. Ti predeli – območja na zemlji postanejo patogeni, kadar se dlje časa zadržujemo na njih, posebej je to pomembno za spalnice in pisarne, saj ta mesta slabijo imunski sistem.

Kako zemeljsko sevanje vpliva na telo?

Naša kri vsebuje železo.  Železo in magnet medsebojno reagirata. V primeru škodljivih pojavov zemeljskih sevanj, križanj na določenem organu, se zaradi medsebojne interference ustvarjajo anomalije – nepravilnosti v funkciji organa (hiper- in hipofunkcije organa), s tem pa slabi imunski sistem, kar vodi do bolezni.

Sevanje povzroča bolezni že na celični ravni, kar pomeni benigne ali maligne spremembe, odvisno od tega, kje na telesu (oziroma organu) se ustvarijo kombinacije sevanja. Posledice so preobremenitev določenega organa, ki začne neravnovesno delovati, kar dolgoročno izzove bolezni. Te se pogosto kažejo kot avtoimunske, kronične in tudi rakave, pogosto so to bolezni brez pravega vzroka, tako pri mlajših kot starejših.

Kaj nam pove lokacija postelje?

Na podlagi pregleda sevanj v postelji se da ugotoviti bolezni osebe (vzroke) in poiskati primernejši prostor za spanje ter s tem omogočiti optimalne pogoje regeneracije telesa! Spanje je vaša energija in zdravje, ne prepustite ga naključju!

Meritve opravljamo natančno, z najsodobnejšimi elektronskimi aparati, imajo pa tako preventiven kot izredno kurativen pomen. Na tej podlagi se da ugotoviti točen potencialen vzrok zdravstvenih težav in izdelati rešitve s premiki ležišča ali tehničnimi rešitvami.

Ni naključje, da je Rudolf Breuss v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije poudaril, da tudi njegova sicer učinkovita kura ne pomaga, če človek leži na vodnih žilah, saj je to vzrok, zaradi česar je zbolel, zato je obvezno, da radiestezist pregleda spalnico. Ker zdravje ni naključje, poskrbite, da lega postelje ne bo naključna. Altera je z vami že od leta 1996; mi sevanje naredimo »vidno«!