Prav imunski sistem je ključen za naše zdravje, je obrambni zid pred boleznimi. Slab imunski sistem pa nas torej slabše varuje pred okužbami in razvojem rakavih ter ostalih obolenj. Kaj ga lahko kljub zdravemu življenjskemu slogu slabi?

Pozorni na kakovosten spanec

Veliko ljudi se ne zaveda, da kakovosten spanec obnavlja in regenerira telo. Pri tem ni toliko pomembna količina kot kakovost spanja. Med spanjem v določenih primerih na nas delujejo različna geološka sevanja (vodni tokovi, hartmanovi križi) kot tudi tehnična sevanja, ki motijo pravilno delovanje organov ter vodijo do posledic – bolezni. Najpogostejši znanilci težav so: motnje spanja zlasti med 2. in 4. uro, utrujenost, glavoboli, pogosta vnetja, težave z nogami, s sklepi, hrbtenico, krči po rokah in nogah, potenje … Težava je ta, da so vsa ta sevanja za naša čutila nezaznavna (kot denimo TV, telefonija ...), jih je pa mogoče izmeriti z aparati.

http://www.thinkstockphotos.com/

Odnos vzrok posledica

Torej, vsaka težava ima svoj vzrok, čim prej ga odkrijemo, tem boljše je in sploh neprecenljive vrednosti. Dokler obstaja vzrok, obstaja tudi posledica. Že znani in ugledni zeliščar Rudolf Breuss, ki je pomagal številnim ljudem (ozdravil je več kot 45.000 rakavih bolnikov), je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemij (42-dnevni post) zapisal, da nobena terapija ni učinkovita, če človek spi na območju škodljivih zemeljskih sevanj, saj je v svoji bogati praksi ugotovil, da so ljudje, ki jih je zdravil, večinoma zboleli za hujšimi obolenji, ker so ležali na območju vodnih in zemeljskih križev sevanja, kar so izmerili in potrdili radiestezisti. Torej ni dovolj »samo« zdravo živeti, treba je tudi spati na zdravem mestu, kar omogoča hitrejšo regeneracijo – samozdravljenje organizma.

Kje torej spite?

Preventivni pregled spalnice je torej velikega pomena, saj je s strokovnimi meritvami mogoče ugotoviti vrsto in lokacijo sevanja, možne vzroke za težave in bolezni človeka (diagnostika) ter temu ustrezno izdelati rešitve. Preventivni energetski pregled – slikanje avre (GDV: računalniški alternativni energetski pregled organov in žlez tudi v že zgodnjem stanju, ko se težave niti še niso razvile). Tesla metamorfoza (TM) – nova, močnejša oblika bioenergijske terapije na osnovi skalarne neherzne energije teslove frekvence. Terapija kot taka sama išče pot do vzroka nastanka bolezni.

Poiščite v prilogi Dnevnika, Moj dom, kupon za akcijsko ceno.
Več na www.altera.si in www.bioterapevt.com.