Mesta, na katerih ta sevanja prehajajo ali se križajo, imenujemo patogena mesta oziroma bolezenska cona. Taka območja v prvi vrsti oslabijo imunski sistem, ki zaradi pomanjkanja energije prekine procese, nujne za obnovo in celjenje ter prepoznavo spremenjenih telesnih celic.

Tudi v Sloveniji so nekateri kraji in predeli, kjer je pogostost rakavih obolenj večja. Nemški zdravnik Ernest Hartmann, dr. med., je zapisal, da je rak bolezen, ki jo povzroči lokacija bivališča.

Zakaj so zemeljska sevanja nevarna za zdravje?

Zemeljska sevanja postanejo patogena, kadar se dlje časa zadržujemo na njih (več kot štiri ure na dan), še posebno je to pomembno za spalnice in pisarne. Podzemna sevanja so nevidna ter brez vonja in okusa. Za njihovo detekcijo je torej potreben radiestezist, ki lahko z aparati strokovno izmeri slaba, nezdrava mesta in točke v postelji.

Kako anomalije zemeljskega magnetnega polja vplivajo na telo?

V primeru škodljivih pojavov zemeljskih sevanj, križanj na določenem organu, se zaradi medsebojne interference ustvarjajo anomalije, to je nepravilnosti v funkciji organa (hiper-, hipofunkcije organa) že  na celičnem nivoju, kar vodi lahko do benigne ali maligne spremembe.

Prvi simptomi, znaki izpostavljenosti škodljivemu sevanju: prebujanje ponoči ob istih urah (pogosto med 1. in 3. uro zjutraj), jutranji glavoboli, pomanjkanje energije, pogoste bolečine v sklepih in hrbtenici, jutranja okorelost, težave brez vzroka, vse slabši imunski sistem in večja dovzetnost za bolezni (npr. pogoste pljučnice, angine ...), depresije, psihične težave, potenje ... Velja tudi omeniti, da četudi je spanje dobro, še ne pomeni, da se ne nahajamo na škodljivem polju, saj različna sevanja in njihove linije različno vplivajo na spanje in zdravje.

Kakšne so lahko bolezni zaradi anomalij zemeljskega polja – sevanj?

Bolezni se kažejo kot kronične, vnetne, pogosto je vzrok neznan – avtoimune bolezni (Sjogrenov sindrom, epilepsija, sindrom Hashimoto, multipla skleroza, povečani organi telesa, težave s plodnostjo itn.), in tudi rakave bolezni. Vodne žile, različni zemeljski križi sevanj so pogosti skriti geofizikalni kreatorji bolezni. Veliko je znanih primerov ljudi, kateri so živeli zdravo, pa so kljub vsemu (brez vzroka) zboleli za najhujšimi boleznimi.

Ozdravite vzrok, ne posledice!

V praksi se hujše bolezni tudi tiste »brez vzroka«, večinoma tiho razvijajo prav med spanjem. Zato bi morali vsi, ki obolevajo za hujšimi, neozdravljivimi boleznimi, kot tudi tisti, ki si želijo ohraniti zdravje, preveriti lokacijo svojega ležišča. Vaša lega postelje je kot vaša »zdravstvena kartoteka«, saj je moč na podlagi izmere lokacije preprosto »diagnosticirati« človeka, ugotoviti, kje na telesu potekajo linije sevanja.

Nič na svetu ni naključje, tudi to ne, da smo zdravi ali bolni. Ne prepustite zdravja naključju in preverite svojo cono spanja že danes z našim strokovnim  merjenjem patogenih zemeljskih sevanj. Zdravje je človekova največja dobrina, radiestezijske metode pa so temelj za ohranjanje kot tudi povrnitev zdravja.

Altera, ko sevanje postane vidno – z vami že od 1996 (www.altera.si).