Ta sevanja spremenijo zdravo frekvenco organov, kar se navkljub zdravemu načinu življenja, pogosto »brez razloga«, pokaže z različnimi, kroničnimi, avtoimunskimi pa tudi rakavimi boleznimi. Samo v Sloveniji so že številni živeli zdravo, zboleli pa za najhujšimi boleznimi. Zemeljska sevanja so pogosto skriti vzroki nastanka in razvoja bolezni, dejavniki, ki ne glede na metodo izvajanja onemogočajo učinkovito zdravljenje, saj so za celice človeka stalen geopatski stres. To dolgoročno slabi imunski sistem, ki je ključen za ozdravljenje katerekoli bolezni. V praksi ugotavljamo približno 80 odstotkov vzrokov bolezni. Iz istega razloga se težave vračajo.

Prvi simptomi izpostavljenosti

Ste pogosto brez energije in utrujeni? Se zbujate med prvo in četrto uro zjutraj? Vas mučijo kronične težave, bolečine v hrbtenici, nogah, živčno srce? Imate bolezni »brez pravega vzroka«? Če so ti simptomi dolgotrajni, bi morali posumiti na škodljiva sevanja, ki lahko vodijo do hujših zdravstvenih težav, če jih ne ustavite pri korenini. Odpravite vzrok, ne simptom!

Vpliv zemeljskih sevanj slabi imunski sistem

Naloga imunskega sistema je popravljati, zdraviti telo, ta proces pa poteka prav med spanjem. Njegova naloga pa je tudi prepoznati telesu tuje (benigne in maligne) celice ter jih uničiti. Če je imunski sistem slab, se te celice izmuznejo njegovemu nadzoru, kar vodi v bolezen. Kakšna sevanja poznamo in merimo? Podzemne vode (žile, vodni tokovi), Hartmannovo sevanje, Curryjeva sevanja. Območje, na katerih ta sevanja prehajajo ali kjer so sečišča, križanja linij, imenujemo patogena cona. Polja, območja bolezni, rakave cone postanejo patogena, če se dlje zadržujemo na njih (več kot štiri ure), zato je to še zlasti pomembno v spalnicah in pisarnah, v katerih ta mesta slabijo imunski sistem.

Kako zemeljsko sevanje vpliva na telo

Naša kri vsebuje železo, železo in magnet pa medsebojno reagirata. V primeru škodljivih pojavih zemeljskih sevanj, križanj na določenem organu, zaradi medsebojne interference nastajajo anomalije oziroma nepravilnosti v funkciji organa (hiper- in hipofunkcije organa), ob tem pa slabi imunski sistem, kar vodi do bolezni. Sevanje povzroča bolezni že na celičnem nivoju, saj ustvarja benigne ali maligne spremembe, odvisno od tega, kje na telesu (organu) se nahajajo kombinacije sevanja. Posledice tega so preobremenitev organa, ki začne delovati neravnovesno, kar dolgoročno izzove bolezni. Te se v praksi pogosto kažejo kot avtoimunske, kronične in tudi rakave, pogosto kot bolezni brez pravega »vzroka, in to tako pri mlajših kot starejših.

Kaj nam pove lokacija postelje

S pregledom sevanj postelje je moč ugotoviti bolezni osebe (vzroke) in poiskati bolj primeren prostor za spanje ter s tem omogočiti optimalne možnosti za regeneracijo telesa. Spanje je energija in zdravje, ne prepustite ga naključju! Pravilne lege postelje ni. Ljudje pogosto zmotno mislijo, da spanje zagotavlja lega sever–jug, a je vsaka lokacija, vsaka smer, dokler je radiestezijsko ne preverimo, tako imenovana slepa lega. Meritve, ki jih opravljamo natančno in z najsodobnejšimi elektronskimi aparati, imajo preventiven in tudi izredno kurativen pomen. Na tej podlagi je moč natančno ugotoviti potencialen vzrok zdravstvenih težav in s premiki ležišča ali tehničnimi izboljšavami izdelati rešitve. Ker je narava živa, pa je dobro preveriti stanje zemeljskih sevanj na deset do petnajst let, saj se ta lahko sčasoma spremenijo.

Vodne žile so pravi vzrok bolezni

Ni naključje, da je Rudolf Breuss v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije poudaril, da tudi njegova sicer učinkovita kura ne pomaga, če človek leži na vodnih žilah, saj so te pravi vzrok bolezni. Nujno je torej, da spalnico pregleda radiestezist. Ker zdravje ni naključje, poskrbite, da tudi lega vaše postelje ne bo naključna! Altera je z vami že od leta 1996 –mi sevanje naredimo »vidno«.

https://altera.si/