Danec Karsten Maas velja za mojstra posebnih udarcev v golfu. V Guinnessovo knjigo rekordov 2015 se je vpisal zaradi 4,37 metra dolge golf palice, s katero lahko žogico pošlje kar 165,46 metra daleč.

Nancy Siefker je uspela v oddaji Guinnessovi svetovni rekordi – posebna oddaja, snemana v Pekingu, z nogami izstreliti puščico in zadeti center tarče. S tem se je med rekorderje vpisala kot lokostrelka, ki ji je z nogami uspel najdaljši strel do sedaj.

Nick Bennett iz Velike Britanije se lahko pohvali z največjo zbirko spominkov iz filmov o Jamesu Bondu. Britanec je imel ob zadnjem štetju doma kar 12.463 predmetov.

Yannick Read se je v Guinnessovo knjigo vpisal kar dvakrat. Oblikoval je najmanjšo prikolico na svetu. Vozilo, ki je vozno, je dolgo 2,39 metra, visoko 1,53 metra in široko samo 79 centimetrov. Njegov drugi rekord pa je najglasnejše kolo na svetu. Navadno kolo je opremil s tako glasno hupo, da na njem ponavadi nosi kar slušalke, nase pa lahko opozori celo voznike tovornjakov.

Kalifornijec Nick Stoeberl se lahko pohvali z najdaljšim jezikom na svetu. Če ga iztegne, ta od konice do ustnic meri kar 10,1 centimetra.