Na svetlečih straneh revij so zvezdniki zagoreli, sonce neprestano sije in nikjer ni možno opaziti niti ene gube. V resničnem življenju je to drugače. Na primer, ena izmed najbolj slavnih hollywoodskih igralk, Elizabeth Taylor, je imela distihiazo – trepalnice so ji na eni veki zrasle v dveh vrstah. Igralka je to izkoristila za svojo promocijo in se pred drugimi postavljala z nenavadno košatimi trepalnicami.

Vsi zvezdniki pa nimajo takšne sreče, kakšno je imela Taylorjeva. Indijski bollywoodski zvezdnik Hrithik Roshan mora med snemanjem skrivati desno roko, na kateri ima dva palca. Kljub deformaciji mu je uspelo postati najbolj plačan igralec v Indiji.

Milo Ventimiglia, ki je igral v NBC-jevi nanizanki Heroji, se je rodil z omrtvičeno spodnjo ustnico. Defekt (mrtvi živci na desni strani ust) je kmalu postal njegova prednost, ko ga je Sylvester Stallone izbral za vlogo Roberta Balboe, Rockyjevega sina. »Menil sem, da če bi Rocky in Adrian imela otroka, bi bil Milo edina izbira. Podoben je njej, Rockyja pa se rahlo boji,« je pojasnil Sylvester.

Zaradi premajhnih čevljev ima poškodovano nogo

Zvezdnik iz Zvezdnih stez George Takei je med intervjujem pri Howardu Sternu leta 2010 pojasnil, da je pred 30 leti v dar dobil tekaške čevlje. Čeprav je vedel, da so mu premajhni, si jih je obul in pretekel z njimi deset kilometrov. Tisto noč se je zbudil v bolečinah, saj ga je v stopalo zagrabil tako hud krč, da je moral poiskati medicinsko pomoč. Zdravnikom je nazadnje uspelo sprostiti mišice na njegovi nogi, a tri leta kasneje so se te ponovno skrčile.

Zgodbe o izvoru brazgotine, ki krasi zgornjo ustnico Joaquina Phoenixa, so različne. Igralčeva mati naj bi med nosečnostjo začutila močno bolečino, deček pa se je kasneje rodil z brazgotino na zgornji ustnici. Veliko virov pravi, da se je Joaquin rodil z najmilejšo obliko volčjega žrela. Kljub brazgotini igralec nikoli ni imel težav dobiti vloge v dragih filmih.

Andy Garcia se je rodil kot siamski dvojček. Njegov brat je bil velik kot grenivka, skupaj pa sta bila zraščena z ramo. Dvojčka, ki ne bi mogel samostojno živeti, so zdravniki odstranili, Andyju pa je na rami ostala brazgotina.

Kesha je imela rep, Wahlberg pa ima tretjo bradavico

Pevka Kesha se je rodila s kratkim repom. »Bil je majhen rep, okoli pol centimetra dolg, a so mi ga vseeno odrezali,« je pojasnila Kesha. Dodala je, da bi v svoje nastope, če bi ga še imela, zagotovo vključila tudi svoj repek. Vprašanje je, ali bi enako storil Mark Wahlberg, ki naj bi poleg dveh imel še tretjo prsno bradavico.

Rekli boste, da ni mogoče, pa je. Viktorijinega angelčka Karolino Kurkovo opisujejo kot »angela s temno platjo«. Manekenka se je rodila z umbilikalno hernijo, zaradi katere so ji morali operirati popek. Ta pa se ji je po operaciji tako zarasel, da je na fotografijah videti, kot da ga nima. Mnoge njene fotografije morajo zdaj popraviti tako, da ji popek narišejo, saj sicer ljudje menijo, da so jo preveč računalniško obdelali.

Mila Kunis, ki pričakuje svojega prvega otroka z zaročencem Ashtonom Kutcherjem, pa se je rodila z očesoma različnih barv. Zvezdnica ima eno oko zelene in drugega rjave barve. Z enako značilnostjo so se rodili tudi Dan Aykroyd, David Bowie in Simon Pegg.