Poenostavljena pot do novega doma

Za organizacijo lastnega projektivnega biroja so se v Jelovici Hiše odločili, ker želijo svojim kupcem poenostaviti pot do njihovega novega doma. Na podlagi urbanističnega dela projekta in pogojev, ki jih določajo posamezne upravne enote, bodo arhitekti projektanti pripravili projektno dokumentacijo - projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja PGD, v nadaljevanju pa tudi projekt za izvedbo PZI.

jelovica_biro1.jpg

»V podjetju smo pripravili celovito ponudbo zaradi potreb, ki so se kazale prek celega lanskega leta,« je dejal Gregor Banič, direktor družbe Jelovica Hiše in dodal: »Pot do nove hiše je že tako ali tako dolga, zapletena, polna zakonov in predpisov, potrebnih dovoljenj, projektov, odločitev in izrazov, ki jih mnogo tistih, ki se odločajo za novo hišo, še nikoli prej niso slišali. Z nami je ta pot varna, predvsem pa enostavnejša.«

V pomoč tudi strokovnjaki

Obenem bodo pri vseh vprašanjih o projektiranju in gradnji hiše v podjetju Jelovica Hiše na voljo različni strokovnjaki iz svojih področij. Ko hiša stoji, si kupci lahko izberejo še notranjega oblikovalca prostorov. Jelovica Hiše se je tako iz tradicionalnega ponudnika montažnih hiš s 60-letno tradicijo preoblikovala v moderno podjetje s poudarkom na sodobnih pristopih do svojih kupcev.