Obiskovalci nakupovalnega središča v Ljubljani so se lahko prepričali o večnamenski uporabi svetovno znanega orodja Dremel, saj so se preizkusili v  ročnih spretnostih in izdelovali različne izdelke.

Kreativna delavnica

Na kreativni delavnici, ki jo je pripravil Bosch Slovenija, sta sodelovala tudi dva profesionalna umetnika, ki sta s svojim znanjem in spretnostmi pomagala mimoidočim pri nastajanju njihovih umetnin. Obiskovalci so imeli možnost izdelovati izdelke iz lesa, jih izrezovati, nanje vžigati okrasne vzorce, rezbariti in brusiti, nežnejši spol je izdeloval preprost nakit, navdušenci nad steklom in keramiko pa so se lahko preizkušali v veščinah graviranja.

foto_1.jpg

Predstavitev večnamenskega orodja

Dremel je svetovno znan sistem večfunkcijskega orodja, ki ga uporabljamo za različna dela tako v zaprtih prostorih kot na prostem. Orodje Dremel je primerno za vsakogar, ki želi natančnost pri delu in raznolike možnosti uporabe, kot so žlebljenje, rezbarjenje, rezkanje, rezanje, brušenje ali poliranje. Sistem večnamenskega orodja Dremel je sestavljen iz orodja, pribora in različnih nastavkov.

Kreativna delavnica je le del Dremel turneje, ki jo Bosch Slovenija izvaja po vsej Sloveniji. Od 7. do 18. maja namreč s kombijem Dremel vsak dan gostuje pri drugem trgovcu, kjer poteka predstavitev orodja.