Sevanja podvodnih tokov, hartmanove mreže in kozmična sevanja močno vplivajo ne samo na motnje spanja, temveč povzročajo tudi bolezni in slabijo imunski sistem. Težave se kažejo tako na psihični kot tudi fizični ravni. Imunski sistem, naš edini zdravnik, ki nas brani pred virusi, bakterijami, glivicami in tudi nenadzorovano rastjo nenormalnih, na primer rakavih celic, ne dobiva dovolj energije in zato prekine procese, ki so nujni za obnovo in celjenje.

altera.jpg

Roman Svetlin, radiestezist bioenergetik

Vse oblike sevanja so čutilom nevidne

Vse oblike sevanja, tako naravna kot tehnična sevanja, so našim očem in čutilom nevidna in jih ne občutimo takoj, a različno vplivajo na naše zdravje. Najpogostejši simptomi škodljivih oziroma motilnih sevanj so nemiren spanec, zlasti med drugo in četrto uro zjutraj, slaba koncentracija, vrtoglavica, jutranji glavoboli, stalne kronične težave in bolečine v določenih predelih telesa (vrat, križ, kolki, ramenski obroč, mrzle noge, potenje, nemirno bitje srca depresije). Ponoči so tudi težave bolj izrazite kot podnevi.

Vprašanje je torej, ali je naše ležišče na nezdravem mestu. Radiestezijski pregled spalnice ali pisarne lahko odkrije vzroke za nastanek naših težav in bolezni – sevanje, mesto ali predel, kjer se pogosto začnejo težave ali bolezni. Telo oziroma organi se temu začnejo upirati, zato začnejo slabše ali pretirano delovati, to pa izzove bolezen. Premiki ležišča na ugodnejše mesto pomenijo zmanjšanje teh težav in hitrejše okrevanje. Dostikrat imajo že najmanjše spremembe položaja ležišča zelo velik učinek.

aura1.jpg

Treba je odpraviti izvor nastanka obolenj

Treba je torej »ozdraviti« vzrok, to je odpraviti izvor nastanka obolenj. Številne naše raziskave so dokazale tovrstne vzroke za določene težave, bolezni in tudi rakasta obolenja. Neizpodbitno dejstvo je, da naravna sevanja obstajajo že od nekdaj, enako kot tudi rakave bolezni, ne samo pri ljudeh, temveč tudi pri živalih in vseh drugih oblikah življenja. Spalnici zato pravimo tudi »kartoteka stanja osebe«, ki biva v njej. Položaj ležišča je tu velikega pomena, saj človek tretjino življenja preživi v spalnici in je torej stalno podvržen enakemu sevanju na določenih predelih telesa, podobno pa tudi na delovnem mestu.

aure2.jpg

Pregled Aure, računalniško vodeni postopek (GDV-tehnologija), omogoča alternativni pregled energetskih pretokov organov in žlez tudi v že zgodnjem stanju, ko se težave še niso razvile, zato se priporoča vsem, ki imajo zdravstvene težave, pa tudi tistim, ki želijo le preveriti stanje svojega organizma. Zgodnje odkrivanje težav omogoča tudi pravočasno ukrepanje, še preden te preidejo v hujša obolenja. Situacijski shematski prikaz stanja sevanja v predelu trebušne votline in želodca kaže težave, povezane s tem (v praksi je še mnogo drugačnih situacij, kot tudi težav in bolezni). Zdravje je človekova največja dobrina, radiestezijske metode pa so odlična pot k izboljšanju in ohranjanju zdravja.

www.altera.si